Verjaardagskaart voor een man: wat is leuk om te geven?

0
211

Je beste vriend, vader, neef of zoon is binnenkort jarig. Dan wil je natuurlijk een leuk cadeau met een toffe kaart geven, maar die kaarten in de winkel zijn niet uniek en best wel standaard. Het is natuurlijk ook veel leuker om iets persoonlijks te geven, maar dat kan soms best lastig zijn als je in de winkel op zoek gaat. Wat kun je dan doen? In de online shop van Hallmark kun je je eigen kaart ontwerpen. Dat gaat heel eenvoudig en de kaarten worden er veel leuker van. Lees verder als je nieuwsgierig bent naar hoe je dat doet.

#1 Persoonlijke herinnering

Heb je een leuke foto van die onvergetelijke vakantie of een grappige selfie van jullie beiden in de gym? Gebruik die dan als voorkant voor de verjaardagskaart. De ontvanger krijgt dan gelijk een lach op het gezicht als hij de envelop open doet. De kans is groot dat je kaart ook een speciaal plekje krijgt die over 10 of 20 jaar nog steeds wordt gezien. Voor de standaard kaarten is de kans groter dat ze in de prullenbak verdwijnen.

#2 Afbeeldingen van de favoriete sportclub

Op de verjaardagskaarten man komt vaak een afbeelding van een favoriete sportclub te staan. Denk hierbij aan de favoriete voetbalclub waarvoor de ontvanger regelmatig voor in het stadion zit. Maar het kan ook gaan om een leuke foto van de plaatselijke sportvereniging. Of heb je een goede foto van de jarige in actie op de sportclub? Die kun je zeker gebruiken voor de verjaardagskaart.

#3 Grappige plaatjes

Het is altijd goed als je iemand aan het lachen wil maken. Daarom vind je in de webshop van Hallmark allerlei grappige plaatjes die je op de voorkant van de verjaardagskaart kunt zetten. Denk aan de afbeelding van de oude mannetjes uit de Muppet Show of de man die op de foto staat met een ‘6-pack’. Je hebt precies voor het uitzoeken hoe je de jarige laat lachen.

#4 Kaarten met superhelden

Is de jarige stiekem een beetje een nerd en houdt hij van Marvel of andere tekenfilmfiguren? Ook die kun je gebruiken om de kaart te customizen. Je vindt online dan ook figuren zoals De Hulk, Batman of Spider-Man. Je hoeft niet heel ver te zoeken om de kaart leuk en persoonlijk te maken, door alle keuze die je hebt in de webshop van Hallmark.

Hoe maak je deze verjaardagskaarten?

Het is niet moeilijk om deze kaarten te maken. Ga naar de webshop van Hallmark en kies een leuke verjaardagskaart uit. Dit kan een ontwerp uit de shop zelf zijn of een eigen design met een persoonlijke foto. Bedenk een leuke verjaardagswens en schrijf het op in de kaart. Geef als laatste het adres op waar de kaart naartoe moet. Binnen een dag is de kaart op het juiste adres.

 

Vorig artikelHoe hella huizinga haar vermogen opbouwde: een inspirerend verhaal
Volgend artikelDe waarde van een groepsfoto op school