wat kost een skybox bij ajax?

0
1641

Waarom zou ik kiezen voor een skybox bij Ajax?
Als ouder wil je dat je kinderen zich vermaken en genieten van leuke activiteiten. Daarom is een skybox bij Ajax een geweldige optie voor jou en je kinderen. Met een skybox kunnen jullie genieten van de voetbalwedstrijden vanaf een luxe locatie. Je krijgt een fantastisch uitzicht op het veld, waardoor je elke actie goed kunt volgen!

Een skybox biedt meer dan alleen een mooi uitzicht op het veld. Je krijgt ook toegang tot speciale voordelen waaronder gastronomische catering, drankjes en verfrissende hapjes. Daarnaast hebben de skyboxes vaak een aparte bar waar je na de wedstrijd nog even kan borrelen met vrienden en familie. Zo maak je er samen met je kinderen echt een gezellig dagje uit van!

Naast het feit dat je geniet van het voetbal, krijg je als ouder ook de unieke kans om meer te leren over de spelers. Skybox-gasten hebben toegang tot speciale vragenrondes, waarin je meer te weten komt over het team en hun prestaties. Dit is echt een leuke manier om in contact te komen met je helden!

Tot slot biedt de skybox de mogelijkheid om exclusieve Ajax-merchandise te winnen, zoals shirts, petten of andere accessoires. Zo kan je ervoor zorgen dat jullie als gezin er allemaal supercool uitzien tijdens een wedstrijd! Dus waarom zou je niet kiezen voor een skybox bij Ajax?

Wat kost een skybox bij ajax?

Wat kost een skybox bij Ajax?
Als je erover nadenkt om je kinderen een onvergetelijke ervaring te bezorgen met een bezoek aan een wedstrijd van Ajax, is een skybox bij Ajax misschien wel de beste optie. Skyboxes bieden uitzonderlijk comfort en luxe, waardoor het een unieke ervaring wordt voor je gezin. Maar wat kost zo’n skybox bij Ajax precies?

Skyboxes bij Ajax variëren in prijs, afhankelijk van de ligging en het aantal personen dat meegaat. De prijs begint bij €350 en loopt op tot €3000 per wedstrijd. Skyboxes voor maximaal 20 personen worden ook aangeboden en zijn beschikbaar vanaf €3000 per wedstrijd. De prijzen zijn inclusief catering in de skybox en toegang tot de VIP-lounge.

Om er zeker van te zijn dat je de juiste skybox boekt, kun je contact opnemen met de salesafdeling van Ajax. Zij zullen je helpen om de juiste skybox te kiezen die aansluit bij jouw budget. Let erop dat sommige skyboxes alleen op seizoensbasis gehuurd kunnen worden. Als je liever alleen eenmalig een skybox wil huren, dan is dat ook mogelijk.

Een dagje uit naar een wedstrijd van Ajax wordt nog specialer wanneer je er voor kiest om in een skybox te zitten. Je geniet dan niet alleen van het spel, maar ook van het comfort en luxe dat daarbij hoort. Als je meer informatie wilt over de verschillende opties en tarieven, neem dan contact op met de salesafdeling van Ajax.

Hoeveel personen passen er in een skybox van ajax?

Hoeveel personen passen er in een skybox van Ajax?
Skyboxen van Ajax bieden een unieke manier om een wedstrijd te bekijken en te genieten van een avondje voetbal. Maar hoeveel personen kunnen er precies in zo’n skybox?

Skyboxen in de Johan Cruijff Arena hebben plaats voor maximaal 4 personen. De ruimte is ruim genoeg om iedereen comfortabel te laten zitten, maar om optimaal gebruik te maken van de ruimte is het aan te raden om met maximaal 4 personen te gaan. Voor gezinnen met kinderen is het aan te raden om twee skyboxen te boeken, zodat iedereen genoeg ruimte en comfort heeft.

Het is ook mogelijk om een skybox met minder personen te boeken. Het minimumaantal dat nodig is om een skybox te boeken is twee. Dit is ideaal voor ouders die even een avondje uit willen met hun kinderen of voor kleinere gezelschappen. Skybox tickets bieden ook toegang tot het stadion, waardoor je de mogelijkheid hebt om de wedstrijd vanuit de tribunes te bekijken.

Skybox tickets zijn echter duurder dan reguliere tickets en zijn vaak alleen beschikbaar voor thuiswedstrijden. Als je van plan bent om naar een wedstrijd van Ajax te gaan, raden we je aan om op tijd je tickets te boeken, zodat je er zeker van bent dat je de skybox krijgt die je nodig hebt voor jouw gezelschap.

Wat is de kwaliteit van de service die wordt geleverd bij skyboxes van ajax?

De service die wordt geleverd bij skyboxes van Ajax is van topkwaliteit. Als ouder wil je natuurlijk dat je kind een goede ervaring heeft als hij of zij naar een wedstrijd gaat. Met de skyboxes van Ajax krijg je een veilige omgeving, waar je je kind op het juiste moment kunt verwelkomen.

De skyboxes zijn gelegen in de Arena, met een prachtig uitzicht over het veld en de stad. De ruimtes zijn volledig ingericht met comfortabele meubels en moderne technologie, zodat je kunt genieten van een onvergetelijke ervaring. De ruimtes zijn voorzien van airconditioning en wifi, waardoor je optimaal kunt genieten van de wedstrijd in alle comfort.

De medewerkers van de skyboxes bieden ook professionele service. Ze staan altijd klaar om te helpen en te adviseren, zodat jullie als ouders ervoor kunnen zorgen dat jullie kinderen de wedstrijd optimaal kunnen beleven. Daarnaast is er ook eten en drinken beschikbaar, wat extra gemak en comfort biedt.

Kortom, met de skyboxes bij Ajax heb je als ouder de zekerheid dat je kind een unieke beleving krijgt. De service die wordt geleverd is dan ook van uitstekende kwaliteit, waardoor je jezelf geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid en het welzijn van je kind tijdens het bezoek aan een wedstrijd.

Wat zijn de opties als het gaat om skyboxes bij ajax?

Wat zijn de opties als het gaat om skyboxes bij Ajax?
Als ouder wil je je kinderen een onvergetelijke ervaring meegeven. Een bezoek aan de skybox van Ajax staat dan ook hoog op de verlanglijst. Maar wat zijn de opties als het gaat om skyboxes bij Ajax?

De skyboxen van Ajax bieden een unieke ervaring. Je krijgt een uitzicht over het hele stadion en het veld vanuit een comfortabele en luxe omgeving. Er zijn verschillende soorten skyboxes voor verschillende groepen. Zo is er de Businessskybox, waar bedrijven en organisaties hun gasten kunnen verwelkomen. Er is ook de Friends & Familyskybox, waar familie en vrienden samen kunnen genieten van een voetbalwedstrijd.

Tenslotte is er de Mybox, die speciaal is gemaakt voor individuele bezoekers en hun gasten. De Mybox is uitgerust met luxe comfortabele stoelen, eten en drankjes en andere faciliteiten. Daarnaast krijg je als bezoeker van de Mybox toegang tot extra voordelen zoals fotoshoots, VIP-toegang tot speciale evenementen en andere leuke activiteiten.

Als ouder wil je jouw kinderen een onvergetelijke ervaring meegeven. Een bezoek aan de skybox van Ajax biedt daarom een unieke ervaring, waar je kinderen kunnen genieten van voetbal in stijl. Door de verschillende opties weet je zeker dat er altijd eentje is die past bij jouw wensen en budget.

Vorig artikelwat kost de nachtwacht?
Volgend artikelwelke zonnebril past bij mijn gezciht?