Poeh, wat een nacht was dit zeg… Ik hou echt zielsveel van mijn kindjes maar als je aan m’n nachtrust komt ben ik niet heel gezellig meer. Heel slecht maar ik word daar dus echt best wel erg chagrijnig van.

Huilen in bed

En het was weer eens raak met de jongste. Eerst was het huilen, manlief heen gegaan en speen erin. Later begon hij weer te huilen, deze keer ging ik er maar heen want mijn man moest om 6 uur er weer uit om te gaan werken. Ik stop zijn speen erin en ga naar de wc, nou dik drama. Flink aan het huilen. Dus ben ik maar weer naar hem toe gegaan, heb hem even opgepakt en heb met hem staan knuffelen. Toen was het kwart over 2 ofzo. Wil ik hem weer neerleggen, gaat hij weer huilen. Nou, dan maar naar beneden samen.

Huilen beneden

Wij eenmaal beneden, dekentje over en op de bank geploft. Ligt meneer mooi rond te kijken. Nee hoor, niks niet slapen. Nergens voor nodig toch. Dus ik heb wel met mijn ogen dicht gelegen om hopelijk wat rust te krijgen. Begon hij om half 4 eindelijk in slaap te vallen, moest hij weer wat jammeren. Rustig blijven, rustig blijven. Ja, bijna in slaap! En helaas, weer huilen… En inmiddels al kwart voor 4, dus al dikke anderhalf uur wakker… Men, waarom kan ik hier zo niet tegen… Dan maar een beetje warme melk. Dus hem neergezet en een flesje gemaakt. Dat ging er zo in! Daarna was hij weer rustig dus ik gok het er maar op, in bed. En ja hoor, hij gaat weer slapen. Eindelijk.

Huilen ’s morgens vroeg

Nu dacht ik, hij is zo lang wakker geweest. Hij gaat nu vast lekker lang slapen. Dat heeft hij wel nodig. Ik snel zelf naar bed want ik ben kapot. 6 uur, daar gaat de wekker van mijn man. Ja, dat is nu eenmaal zo maar ik slaap zo wel weer verder. En toen was er ineens een baby die besloot toch maar weer op tijd wakker te worden en te huilen. Het was potverdorrie kwart voor 7!! Zo niet blij word ik daarvan…
Nou, dan maar mee naar ons bed. Hopen dat hij tevreden is als hij bij mij is en even samen slapen. Samen slapen? Wat is dat?
We hebben een uur nog samen in bed gelegen en toen was ik er helemaal klaar mee want ook daar was het weer janken. Ben maar naar beneden gegaan met hem.

Niet de eerste keer

Dit was echt een beroerde nacht. Maar helaas was dit niet de eerste die zo is gegaan. Dit hebben we regelmatig gehad. Alleen de laatste tijd, de laatste weken, ging het eigenlijk best goed en sliep hij goed door. Hooguit de speen een keer kwijt maar die er even in doen was voldoende en sliep hij weer. Dus waar dit vandaan kwam, geen idee… Maar het was wel erg irritant.

En toch houd ik van ze, onwijs veel!

Verder hou ik zielsveel van mijn kindjes hoor! Hahaha. Maar kom aan mijn slaap en ik word echt een chagrijnig mens en helaas blijft dat dan ook de hele dag omdat ik dan gewoon moe ben. Moet er dan echt om denken dat ik normaal blijf reageren.
Voor nu eerst maar eens gaan duimen dat de komende nacht(en) weer beter zullen gaan en dat we allemaal lekker kunnen slapen.

http://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/10/blog_1476219771.jpghttp://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/10/blog_1476219771-150x150.jpgNathalieGastblogger NathaliePoeh, wat een nacht was dit zeg... Ik hou echt zielsveel van mijn kindjes maar als je aan m'n nachtrust komt ben ik niet heel gezellig meer. Heel slecht maar ik word daar dus echt best wel erg chagrijnig van. Huilen in bed En het was weer eens raak met de...Blogs die net even anders zijn