Een bijzondere en mooie woensdag

O jee, gaan we weer? Nee hoor, deze keer is het een goede woensdag! Een hele goede woensdag zelfs, mijn man en ik zijn 10 jaar bij elkaar. En volgende woensdag is ook een goede, dan zijn we 4 jaar getrouwd. Wel grappig, na 2x een slechte woensdag achter elkaar hebben we nu 2 goede woensdagen achter elkaar. Dat is ook wel erg fijn om mee te maken.

Overdag hebben we heerlijk genoten van onze kindjes en van de zon die zich eindelijk weer eens een keertje liet zien aan de wereld. We hoorden de ijsjeswagen ook nog, wij maar kijken en kijken of die in de buurt was. Einde van de middag, ja hoor! Ijsjeswagen voor de deur! Wij dus ook heerlijk genoten van een ijsje.

Voor ons 10 jarig ‘jubileum’ wilden wij graag samen eens wat gaan doen, dit doen we eigenlijk niet zo vaak. Niet? Nee… Hoezo niet? Helaas niet altijd de centjes voor… En onze kindjes zijn belangrijker voor ons. Maar nu, voor deze keer, wilden we toch samen wat gaan doen. Maar ja, waar laat je dan je kinderen? Nou, daar heb je buren voor. Wij mogen echt in onze handjes knijpen voor onze buren, echt. Wij wonen in een super buurtje met naast ons en achter ons en stukje verderop wel mensen die ons altijd wel willen helpen door een keertje op onze kindjes te passen. Zo gezegd, zo gedaan. Kindjes naar de buurvrouw gebracht en wij lekker samen weg.

Wij zijn eerst uit eten gegaan en daarna zijn we naar de film gegaan. Wij hadden van tevoren gekeken naar meerdere bioscopen of er een leuke film draaide, helaas niet in ons woonplaatsje maar een half uur verderop was er een leuke film. We hadden een restaurantje opgezocht die schijnbaar ook nog eens dichtbij de bioscoop zat, hoe ideaal! Het eten, het was heerlijk! De sfeer daar, erg leuk. We hadden ruim de tijd dus we hebben lekker relaxed kunnen doen.

Daarna naar de film gegaan, daar eerst nog even wat gedronken want we waren er toch wel erg vroeg. Ach, beter te vroeg dan te laat dan maar. We zijn naar ‘Mike and Dave needs wedding dates’ geweest, wat een geweldige film! Ik zal er niet te veel over zeggen, misschien wil iemand hem nog zien. Maar wij vonden hem geweldig!
Tijdens de eerste helft zat mijn man te wippen op zijn stoel, hij moest toch wel nodig naar de wc. Hij toch maar tijdens de film naar de wc gegaan. Komt hij terug, minuut later is het pauze! Ik lag slap! Ik moest zo hard lachen. En hij maar balen. Dus ja, nu moet de film gedownload worden zodat hij hem nog helemaal kan zien.

Al met al, we hebben een heerlijke goede woensdag gehad. Dat is wel wat anders dan de paar woensdagen ervoor. Dit was echt genieten.

http://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/08/liefde_1471720968.jpghttp://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/08/liefde_1471720968-150x150.jpgNathalieGastblogger NathalieEen bijzondere en mooie woensdag O jee, gaan we weer? Nee hoor, deze keer is het een goede woensdag! Een hele goede woensdag zelfs, mijn man en ik zijn 10 jaar bij elkaar. En volgende woensdag is ook een goede, dan zijn we 4 jaar getrouwd. Wel grappig, na 2x een...Blogs die net even anders zijn