Nou, om nog maar even door te gaan op de osteopaat. Er zijn vast mensen die willen weten hoe het nu verder gaat.

Voor de 3e keer naar de osteopaat, gaan we weer. Benieuwd wat hij er nu van vindt! Rijden we erheen, valt mijn zoontje in slaap… Lekkere timing jongen! Wij daar aangekomen, nog steeds in slaap. Dus eerst maar gesprekje met die leuke meneer gehouden. Hoe het nu gaat, of er verbetering in zit. Nou, hij valt nog steeds lastig in slaap en vaak moeten we hem toch nog wel helpen door hem op de arm te nemen en rondjes te lopen in zijn slaapkamer. Maar goed, voordat hij 18 is zal dat vast wel over zijn. Hopen we dan maar. Ook maar even van mijn ziekenhuisbezoekje verteld. Dat kan misschien ook wel invloed hebben, wij hebben al het idee dat wij een gevoelig zoontje hebben.

Na ons gesprekje toch maar zoontjelief wakker gemaakt. Ja, ben niet voor niks daarheen gegaan. Meneer de osteopaat doet zijn wonder weer met zijn handen terwijl zoontjelief alle kanten op rolt en liever staat dan op zijn rug ligt. Maar toch gelukt! En toen, toen was het ineens klaar. De punten die de osteopaat had gevonden waar het wat vast zat, is klaar. Het is nu goed, het is soepel en het is nu dus niet meer nodig om daarheen te gaan. Jammer! Moet mama die leuke vent missen hahaha.

We hadden nog wel even een leuk gesprekje over kinderen. Zo weet ik nu dat hij papa van 2 jongetjes is en dat daar meer leeftijdsverschil tussen zit dan bij mijn kindjes. Zijn oudste gaat nu net naar de basisschool want die is/wordt 4 jaar en de jongste is net in maart geboren. Is dit boeiend? Ach, ik vond het wel grappig om te weten. Ben ook best wel nieuwsgierig om te weten of het dan bewust is of dat het gewoon zo gelopen is. Maar dat durfde ik niet te vragen.

Als ik ooit iemand in mijn buurt nog hoor over een osteopaat, ik raad hem echt wel aan. Het is een leuke jonge vent die ook erg rustig is en veel weet. Ik voelde me er op mijn gemakje en dat is wel bijzonder want ik vertrouw mannen niet zo snel (iets met een naar verleden met kerels die niet weten hoe het hoort enzo). Nu zijn er genoeg mensen om mij heen weer zwanger dus als ze een huilbaby krijgen dan raad ik ze vooral aan om eens een check te laten doen bij deze super osteopaat.

http://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/02/miracle.jpghttp://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/02/miracle-150x150.jpgNathalieGastblogger NathalieNou, om nog maar even door te gaan op de osteopaat. Er zijn vast mensen die willen weten hoe het nu verder gaat. Voor de 3e keer naar de osteopaat, gaan we weer. Benieuwd wat hij er nu van vindt! Rijden we erheen, valt mijn zoontje in slaap... Lekkere timing...Blogs die net even anders zijn