gastblogster
Bij deze stel ik jullie voor aan mijn nieuwe gastblogster,

Ik ken haar alweer een hele tijd en ben al vanaf dat ik haar ken fan van haar blogs.
Ik ben daarom dus ontzettend blij dat ze voor mij komt bloggen.
Deze moeder is voor mij ook echt wel een krachtigemoeder 😉
Bij deze stelt ze zich aan jullie voor

Ik ben Henrike Laning en zorg alleen voor mijn dochter Dunya van negen.
Daarnaast werk ik als onderwijsassistent in het basisonderwijs.
In deze functie geef ik vooral individuele hulp aan kinderen op taalgebied.
Lezen, taal, spelling, begrijpend lezen en werken aan de taalvaardigheid van kinderen die het Nederlands nog niet goed beheersen. Dat vind ik fantastisch om te doen.

Dunya en ik maken heel wat dingen mee, veel leuke dingen, soms verdrietige dingen. Ik schrijf daarover en over dingen die ik tegenkom en die me verbazen of op een andere manier raken. Op school, thuis, in de kerk en in de buurt. Kortom: Mijn blogs zijn zeer gevarieerd, maar ze gaan altijd over Dunya. Lees lekker mee en laat vooral weten hoe jij de dingen ervaart waar ik over schrijf. Want daar ben ik erg benieuwd naar.

Via mijn facebookpagina blijf je altijd op de hoogte van nieuwe blogs.

http://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2017/03/thumbnail_20170304_155749-1024x726.jpghttp://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2017/03/thumbnail_20170304_155749-150x150.jpgKimGastblogger HenrikeBij deze stel ik jullie voor aan mijn nieuwe gastblogster, Ik ken haar alweer een hele tijd en ben al vanaf dat ik haar ken fan van haar blogs. Ik ben daarom dus ontzettend blij dat ze voor mij komt bloggen. Deze moeder is voor mij ook echt wel een krachtigemoeder...Blogs die net even anders zijn