Verschillende voorbereidingen.

Voor deze peuterspeelzaal moet ik heel snel een hoop dingen gaan regelen. Zoiets heet geloof ik voorbereidingen. Als eerste willen ze heel veel van onze zoon weten. Hiervoor hebben we een uitgebreid aanmeldformulier gekregen die we zo goed mogelijk hebben ingevuld. (op het moment van schrijven is het drie dagen na het bezoek aan de peuterspeelzaal) We hebben ook een lijst mee gekregen van wat er allemaal mee moet op een ochtend. Dat is niet mis. Ik had jullie al verteld wat voor een prachtige omgeving het is. Het zal mij dan ook niks verbazen als ze in de herfst met regen gewon buiten spelen. Op deze manier is het vragen om vieze kleding. Om te voorkomen dat kleding zoekraakt moet de kleding dus gemerkt worden. Ook blijven de kinderen tot na onze lunchtijd daar dus we moeten zorgen voor voldoende drinken en eten. Dit moet in dozen en bekers.

Op naar de winkel

De voorbereidingen van deze week zijn dan ook bekers en een lunch box kopen. De bekers heb ik speciaal uitgezocht met afbeeldingen waarvan ik weet dat hij die leuk vindt. Dory en Nemo is beker nummer 1 en de paw patrol is beker nummer 2. De lunch box is zo gemaakt dat ik daar zelf een afbeelding in kan doen. Echt heel leuk en dat heb ik dus ook gelijk gedaan. Maar even terug komend op de bekers. Ik had dus alles laten inpakken in de winkel want ik weet hoe dol onze zoon is op het uitpakken van cadeautjes. Zo ook die dag dat ik deze spullen kocht. Onze zoon was die middag moe en wilde naar bed. Mijn man was thuis dus dat gaf mij de gelegenheid om deze voorbereidingen te doen. Toen ik thuis kwam werd onze zoon net wakker. Papa haalde hem uit zijn bed en ik vroeg of ze mee naar beneden kwamen. Toen we beneden waren gaf ik onze zoon zijn eerste beker. Hij wist natuurlijk niet wat het was en begon vol spanning aan zijn cadeautje. Toen hij het papier er vanaf had was het een hele mooie beker. De tweede beker net zo. Hij was blij met die bekers. Daarna nog een lunch box.  Goed die was niet zo mooi maar wel leuk genoeg om te zien wat er in zou zitten. Alsof het nog niet genoeg was ging hij nog even kijken in mijn tas of ik niet iets vergeten was :D. Nee dus. Ik vertelde hem wel waar het voor was en dat was wel oke geloof ik.

Voorbereidingen via internet

Goed die voorbereidingen had ik gehad. Nu de rest nog. Er moeten naamlabels komen in verschillende soorten en maten. Ze moeten op zijn bekers, op een fruitdoos, in zijn schoenen, in zijn laarzen. Ook moet er regenkleding mee dus daar moet het in. Zo zijn er nog wel wat dingen geloof ik. Ook moeten er labels in zijn kleding. Goed ik ging dus achter de pc zitten en kijken wat de goedkoopste oplossing is voor dit alles bij elkaar. Niet alles kan tegelijk en ik wil dus over een paar weekjes ook een nieuwe tas aanschaffen voor hem want zijn huidige tas is echt te klein. Gelukkig heb ik er al 1 gezien maar die moet besteld worden via… juist internet. Helaas zijn de labels met naam niet op tijd in huis. Het is niet anders. Ik kan er echt niet meer van maken dat dat we nu gedaan hebben. Ik krijg het ook niet zo snel voorelkaar dat ik de labels al in de kleding heb voor de eerste week voorbij is. Ik kan een hoop maar niet alles.

 

De achterrem van mijn fiets!

Omdat de weg naar de peuterspeelzaal iets omhoog gaat moest mijn achterrem gerepareerd worden. Mijn lieve en handig man heeft een nieuwe remkabel gehaald bij de fietsenmaker en deze daags voor de eerste ochtend gemonteerd. Het is een stuk veiliger met een goed werkende achterrem als je naar beneden gaat en je hoeft niet eens te trappen. Zelf heb ik mijn versnellingskapje die op mijn stuur zit gemaakt. Echt goed repareren lukt niet helaas dus maar net stevig tape vast gezet. Ik kan in elk geval maandag veilig onze zoon naar de peuterspeelzaal brengen en hem weer veilig ophalen.

http://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/04/annemiek.jpghttp://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/04/annemiek-150x150.jpgAnnemiekGastblogger AnnemiekVerschillende voorbereidingen. Voor deze peuterspeelzaal moet ik heel snel een hoop dingen gaan regelen. Zoiets heet geloof ik voorbereidingen. Als eerste willen ze heel veel van onze zoon weten. Hiervoor hebben we een uitgebreid aanmeldformulier gekregen die we zo goed mogelijk hebben ingevuld. (op het moment van schrijven is het...Blogs die net even anders zijn