Zo af en toe krijgt onze zoon het ineens in zijn bol. Hij neemt dan een run naar de keuken en gaat tellen. Hij gaat met zijn neus naar de kastdeur staan en telt 1,2,3…. Ik kom!!! Juist hij wil verstoppertje spelen ;D .

Verstoppertje spelen…….

Onze zoon vindt het heel erg leuk om verstoppertje te spelen. Zomaar uit het niets kan hij dan roepen verstoppertje spelen. Ik moet mij dan gaan verstoppen en hij gaat tellen. Dit is zo’n leuk spel dat ik er zelfs vrolijk van word. Van mij wordt verwacht dat ik ergens achter ga zitten. Zoonlief gaat dan op zoek naar mij. De kamer is klein dus ik ben snel gevonden. Dat maakt voor hem niet uit want hij heeft zo veel schik. Hij kent ondertussen ook mijn verstop plekken. Goed het is ook niet moeilijk te missen als je onder een deken gaat zitten :D. Of half achter een stoel kruipt…

Gevonden, rennen….

Als zoonlief mij dan gevonden heeft dan lacht hij en roept maar net wat hij wil. Dat kan zijn kiekeboe of gevonden. Hij holt nog niet naar de buutplek om te zeggen buut mama. Dat komt niet in hem op. Dat is ook niet erg. Het belangrijkste is dat hij plezier heeft en geniet. Hij holt wel weer naar de plek waar hij gaat tellen om mij dus opnieuw te gaan zoeken. Dit kan echt wel een aantal keren achter elkaar door gaan.

Ook buiten in de tuin

Goed het is nu niet echt mooi weer ombuiten te spelen maar afgelopen zomer en herfst vond onze zoon het ook al leuk om verstoppertje te spelen. Dat deed hij ook graag buiten. Ook daar heeft hij zijn tel plek. Dat is achter de schuur vanuit huis gezien. Het gebeurde regelmatig dat ik hem hoorde tellen en roepen, “Ik kom”. Dan moest ik maken dat ik een plekje had want dan kon hij mij gaan zoeken. Buiten verstoppertje spelen vind ik leuker dan binnen dus ik hoop dat het binnenkort weer mooier weer wordt zodat we buiten verstoppertje kunnen spelen.

http://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/10/IMG_20161030_222755-575x1024.jpghttp://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/10/IMG_20161030_222755-e1477907989374-150x150.jpgAnnemiekGastblogger AnnemiekZo af en toe krijgt onze zoon het ineens in zijn bol. Hij neemt dan een run naar de keuken en gaat tellen. Hij gaat met zijn neus naar de kastdeur staan en telt 1,2,3.... Ik kom!!! Juist hij wil verstoppertje spelen ;D . Verstoppertje spelen....... Onze zoon vindt het heel...Blogs die net even anders zijn