Commerciële onzin of niet?

Eigenlijk was ik niet echt van plan om iets met Valentijnsdag te doen. Niks bijzonders voor mijn lief althans. Tot ik een blog las van Maud Laponder. Zij is op een hele nare manier haar man verloren en binnen 24 uur daarna bevallen van hun dochtertje. Haar blog zette mij aan het denken. Vier de liefde al is het met wat kleins. Er zijn zoveel mensen die het niet meer kunnen vieren. Ze heeft zo veel gelijk. Ook ik vind het eigenlijk commerciële onzin en bladiebla et cetera. Maar zij zette mij wel aan het denken.

Wat heb ik gedaan op Valentijnsdag?

Vanmorgen bedacht ik mij van he ik kan ook een leuke foto maken van onze zoon en die samen met hem versieren. We plakte samen hartjes en andere leuke digitale dingen er op. O ja er moest een poepje op van zoonlief. Ik dacht van ach ja het is ook jouw Valentijnsdag berichtje dus waarom niet. Dus naast een inktvis een engeltje een mooi hart en een kus kwam ook dat poepje er in. Man en papa lief vond dit heel leuk maar was tegelijk zeer verbaasd over die hoop die op die foto stond. Ik kan jullie wel vertellen dat ik erg moest lachen en nu ik het schrijf weer. Ik had graag zijn gezicht willen zien maar helaas dat gaat niet.

Wat heeft mijn man gedaan met Valentijnsdag?

Gisteren had ik al een lief klein bloemetje gekregen. Dit onder het mom van beter nu want op Valentijnsdag is het veel duurder. manlief ging even rookwaar halen bij de bloemenzaak en nam toen gelijk een bloemetje mee. Kijk dat is dan toch wel handig dat de bloemenwinkel ook rookwaar verkoopt 😉 .

Sta er gewoon eens bij stil…….

Maar ook namens mij en wellicht een beetje aan de late kant maar laten we vandaag gewoon eens lief zijn voorelkaar. Valentijnsdag is veel meer dan die commerciële onzin. Het is een dag van de liefde. Natuurlijk is het goed om regelmatig hier bij stil te staan maar een dag als deze kan ons er ook aan herinneren om hier weer eens bij stil te staan.

http://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/08/liefde_1471720971.jpghttp://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/08/liefde_1471720971-150x150.jpgAnnemiekGastblogger AnnemiekValentijnsdagCommerciële onzin of niet? Eigenlijk was ik niet echt van plan om iets met Valentijnsdag te doen. Niks bijzonders voor mijn lief althans. Tot ik een blog las van Maud Laponder. Zij is op een hele nare manier haar man verloren en binnen 24 uur daarna bevallen van hun dochtertje....Blogs die net even anders zijn