Ook hier is het bijna vaderdag. Op de nieuwe school van zoonlief heb ik aangegeven dat hij, als hij dat wil, een Vaderdag cadeautje mag maken. Omdat ik een paar dagen na Vaderdag jarig ben kan zoonlief kiezen. Een cadeau voor papa of voor mij. Wat het gaat worden dat zal ik merken op dag zelf.

Een dino voor papa

Met de verjaardag van papa heb ik aan zoonlief gevraagd of hij een cadeautje wilde maken voor papa. dat was een goed volgens hem. Woensdag voor Vaderdag heb ik hetzelfde gevraagd. Ook nu was het weer een goed idee. We gingen naar een hobby winkel om te gaan kijken naar een draak. Ik vertelde aan onze zoon dat hij ook aan G (de eigenaresse van deze winkel) mocht vragen of ze draken had maar dat hij wel even moest wachten want ze was een klant aan het helpen. Zoonlief ging zoeken en keek rond in deze leuke winkel vol kleine en grote hobby spullen. Hij zag heel veel en stuitte op een goed moment en stuitte op een dinosaurus. Deze werd het dus. Oké prima ook goed.

Je mag vertellen waar de dino voor is

Het werd tijd om af te rekenen dus gingen we naar de kassa. Ik ken de mevrouw achter de kassa en zij weet ook wat er bij ons allemaal gespeeld heeft en dus ook dat René is overleden. Ze vroeg aan onze zoon of het voor op zijn kamer was maar zoonlief zei dus niks. Ik zei tegen hem dat hij mag vertellen voor wie de dino is. Wat er toen gebeurde was heel mooi. Hij zij dat het voor papa is. Die had deze vrouw niet ingecalculeerd dus het was even oeps, denk ik. Maar iemand die niet weet van hoe en wat had het niet in de gaten. Ik legde uit dat ik dit wil doen om papa toch een beetje in het gezin te houden en dat vond ze wel bijzonder. Ik had toevallig contant geld bij me dus mocht zoonlief zelf het geld aan de mevrouw achter de kassa geven. Na het afrekenen maakte hij het potje glitters open en hoppa daar lag een deel op de toonbank. Gelukkig bleef verreweg het meeste in het potje zitten. Dat dus weer een beetje opruimen en we konden gaan.

En nu versieren.

Toen we thuis waren werd het tijd om de dino te versieren. Met wat verf en glitter zijn we een heel eind gekomen. Dit moest nog even drogen en dan mag het met Vaderdag op het plankje van papa komen te staan. Zoonlief vond het een goed idee om de dino toch als cadeautje in te pakken. Ik heb hem gevraagd wat we met Vaderdag zullen eten en daar kwam (hoe kan het anders) pizza uit. Zondag is het Vaderdag en ik zie wel hoe de dag verloopt.

 

Op yours ben ik ook aan het schrijven. Ik ben begonnen vanaf mijn zwangerschap en werk langzaam naar het nu. Wil je weten wat ik daar schrijf neem dan eens een kijkje. Natuurlijk blijf ik hier ook schrijven.

http://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2017/06/lego-dinosaurus-2-e1524945697953.jpghttp://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2017/06/lego-dinosaurus-2-e1524945697953-150x150.jpgAnnemiekGastblogger Annemiekpapa is dood,rouw,vaderdag,vaderdag zonder vaderOok hier is het bijna vaderdag. Op de nieuwe school van zoonlief heb ik aangegeven dat hij, als hij dat wil, een Vaderdag cadeautje mag maken. Omdat ik een paar dagen na Vaderdag jarig ben kan zoonlief kiezen. Een cadeau voor papa of voor mij. Wat het gaat worden...Blogs die net even anders zijn