Als jij een glazen bol had, wat zou jij daar graag in willen zien?

Wel of niet kijken in een glazen bol?

Kijken in een glazen bol, dat zou betekenen dat je in de toekomst zou keen zien…. Hoewel dat aan de ene kant heel verleidelijk is zou ik dat niet willen.

Wel kijken in een glazen bol…..

Waar ik het wel zou willen, in de glazenbol kijken, zou dat zijn om de toekomst van onze zoon. Ik zou zo graag willen weten waar we over één of twee jaar zijn. Op wat voor soort onderwijs zit hij en hoe gaat dat. Ook zou ik graag willen weten hoe hij het gaat doen in de toekomst, in de maatschappij. Dat zou ik dan dus weer wel willen zien in die glazen bol.

Toch maar liever niet….

Wat ik niet zou willen zien is hoe oud ik zal worden. Eerlijk is eerlijk mijn oma en overgrootmoeder aan moeders kant zijn beide over de 90 jaar geworden. Zou ik dat willen? Ik weet het echt niet. Ik wil dus ook niet weten hoe de komende 50 jaar er uit zullen zien, (als ik er vanuit ga dat ik 90 kan worden) en hoe lang ik alleen zal zijn. Laten we eerlijk zijn manlief is over de 50 jaar dus de kans is groot dat ik best wel een aantal jaar zonder hem zal moeten leven. Dat wil ik dus niet weten.
Daarnaast zou ik in die glazen bol kunnen zien of ik gezond blijf maar ook dat wil ik niet weten. De kans is best wel aannemelijk dat ik dat dus niet blijf. Het is een leuk idee die glazen bol maar o nee laat mij niet in de toekomst kijken. Dat lijkt mij zo eng om te weten wat er allemaal kan gebeuren.

Zouden jullie in een glazen bol willen kijken en waarom wel of waarom juist niet?

http://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2017/04/theevraag-11-1024x576.jpghttp://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2017/04/theevraag-11-150x150.jpgAnnemiekGastblogger AnnemiekAls jij een glazen bol had, wat zou jij daar graag in willen zien? Wel of niet kijken in een glazen bol? Kijken in een glazen bol, dat zou betekenen dat je in de toekomst zou keen zien.... Hoewel dat aan de ene kant heel verleidelijk is zou ik dat niet...Blogs die net even anders zijn