Als je onsterfelijk zou zijn voor 1 dag wat zou je dan doen?

Ik drink dagelijks thee en kom ook wel eens zakjes thee met tekst tegen. Deze vraag vond ik wel heel grappig. Wat ik mij dan ook bedenk is het voor 1 dag onsterfelijk en ben je dan ook beschermd tegen elk gevaar? Dan zou mijn antwoord namelijk anders zijn 😉 . Maar laat ik het maar op 1 dag onsterfelijk zijn. Wat zou ik dan doen…..

Sinds ik moeder ben, ben ik wel een stuk voorzichtiger geworden en zal ik minder snel iets gevaarlijks doen. (alsof ik sowieso gevaarlijke dingen zou doen) Ik zou dus misschien wel eens berg willen klimmen, parachutespringen, bungy jumpen , racen op een circuit, skiën

Dat parachute springen lijkt mij zo bijzonder. Even helemaal vrij zijn, zo vrij als een vogel, los van de zwaartekracht. In de lucht zweven en los van de grond. De wind met tig km per uur door je haren voelen gaan (o nee je moet een helm dragen geloof ik) en alles groter zien worden. Het lijkt mij een heel vrij gevoel te geven omdat eens te proberen.

Berg beklimmen

Dat berg beklimmen, ik durf het sowieso niet vanwege mijn handicap uitdaging. In mijn beide onderarmen is namelijk één bot vergroeid. Dit resulteert in het niet goed functioneren van mijn polsen. Als ik dan eens een berg zou kunnen beklimmen en kunnen genieten van het uitzichten genieten van de uitdaging die ik doe op mijn kracht (die ik daardoor dus maar beperkt heb) zou ik geweldig vinden. Als ik dan misschien nog de eeuwige sneeuw zou mogen zien en voelen is dit geweldig.

Bungy jumpen

Heerlijk lijkt mij dat. Een hele bijzondere kermisattractie 😉 . Je word gelanceerd en je jumpt een aantal keer omlaag en gaat weer omhoog. Het schijnt dat je ook nog wat uitgerekt wordt. Ook dit lijkt mij wel heel erg leuk.

Racen

Ik heb geen rijbewijs maar ik zou het heel leuk vinden om eens flink het gas in te drukken en met weet ik veel hoeveel kilometer per uur over de weg te sjezen en door de bochten te scheuren. Gewoon eens alles super snel aan je voorbij zien  gaan

Skiën

Dat lijkt mij ook geweldig. Op twee latten omlaag glijden en genieten van de sneeuw. Als ik dan onsterfelijk ben en niks kan breken zou ik het heel graag doen. Zo heerlijk lijkt het mij om zo te genieten van de sneeuw en de snelheid waarmee je omlaag zoeft. Genieten van een van de mooiste dingen die een seizoen kan bieden. Sneeuw!

Wat zouden jullie willen doen als je één dag onsterfelijk was?

http://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2017/02/IMG_20170207_083855-1024x576.jpghttp://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2017/02/IMG_20170207_083855-150x150.jpgAnnemiekGastblogger AnnemiekAls je onsterfelijk zou zijn voor 1 dag wat zou je dan doen? Ik drink dagelijks thee en kom ook wel eens zakjes thee met tekst tegen. Deze vraag vond ik wel heel grappig. Wat ik mij dan ook bedenk is het voor 1 dag onsterfelijk en ben je dan...Blogs die net even anders zijn