Wat was de mooiste dag van je leven?

Niet de mooiste dag

Dat is een goede vraag. Als moeder zou je moeten zeggen dat dat de geboorte dag was van je kind. Nou ik heb van het moment van de geboorte van mijn zoon niks mee gemaakt want ik was diep onder narcose en om de voorgaande 60 uur nou als de mooiste dag of dagen te bestempelen, … nee echt niet. Wel had ik heel wat rust al die tijd maar ik was ook bek af toen we besloten dat ik het niet meer zelf kon. Dit was dus duidelijk niet de mooiste dag van mijn leven.

Mooie dagen

Eens zien, wat zou dan de mooiste dag van mijn leven kunnen zijn? Wij zijn ook niet getrouwd maar hebben wel een samenlevingscontract. Was dat het mooiste moment? Het was wel een heel mooi moment maar niet het mooiste moment. Het moment dat we samen konden gaan wonen was ook heel mooi en heel fijn. De verhuizing was zeker een drukke, maar ook mooie dag.

De mooiste dag

De mooiste dag, of eigenlijk het mooiste moment was denk ik wel het moment dat ik een positieve test in mijn handen had. Ik had al zoiets van hé volgens mij ben ik overtijd. Ik geloof dat het tijd wordt om eens een zwangerschapstest te halen. We gingen dus voor een test waar je allen kunt zien of je wel of niet zwanger bent. We waren ook heel gelukkig dat ik zwanger was. We waren al een jaar bezig maar tot dan toe was het niet gelukt. Eindelijk bleek nu dus dat ik wel zwanger was.

De mooiste bezorgde tijd

Dat mijn zwangerschap het begin was van goed op mijzelf letten en mijn lichaam goed in de gaten houden wisten we. We wisten dat ik onder controle van een gynaecoloog moest staan en dat het geen risicoloze zwangerschap zou zijn. Maar we hadden het er voor over en we spraken per periode af waar de grens voor ons lag. Mocht ik niet meer in staat zijn om zelf een beslissing te nemen. Gelukkig is alles in de zwangerschap goed gegaan. De bevalling is een ander verhaal maar hier hadden we toch veel baat bij elke keer overleggen waar de grens lag. Mijn man kon op het laatst de beslissing nemen dat het tijd was voor een keizersnee. Gelukkig maar.

Wat is jouw mooiste dag of moment van je leven of moet dat nog komen?

http://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2017/02/IMG_20170210_094318-e1486901644854-576x1024.jpghttp://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2017/02/IMG_20170210_094318-e1486901644854-150x150.jpgAnnemiekGastblogger Annemiektea topicWat was de mooiste dag van je leven? Niet de mooiste dag Dat is een goede vraag. Als moeder zou je moeten zeggen dat dat de geboorte dag was van je kind. Nou ik heb van het moment van de geboorte van mijn zoon niks mee gemaakt want ik was diep...Blogs die net even anders zijn