Wat zou je nog heel graag aan iemand willen vragen?

Vraagje, aan wie?

Wat zou ik nog heel graag willen vragen en aan wie? Dat is een hele goede vraag. Er zijn zo veel dingen die ik nog wel zou willen weten, bijvoorbeeld wat mijn oma van haar eerste achterkleinkind vind. Mijn oma stierf nog voor ik zwanger was en voor we concrete plannen hadden voor een kind dus dat zal ik nooit weten.
Ik zou ook wel willen weten wat mijn schoonmoeder zou vinden van mij maar ook die heb ik nooit gekend. Zij stierf nog voor manlief en ik elkaar leerde kennen.
Ik zou ook wel willen weten waarom mijn oom niet verder kon en of hij misschien toch nog spijt heeft dat hij uit het leven gestapt is.

Vraagje aan de levenden.

Ik zou wel willen weten waarom diegene die mij gepest hebben dat gedaan hebben en hoe ze nu denken over pesten. Of ze enig idee hebben hoe het nu met mij gaat en of ze enig idee hebben wat ze voor schade aangericht hebben.
Eigenlijk vraag ik mij af hoe het nu gaat met mijn eerste vriend. Heeft hij al een gezin en werkt hij nog steeds voor dezelfde boer. Hoe ziet die omgeving er nu uit want er waren heel veel plannen daar en er is veel gebouwd. Of de huisdieren van toen nog leven hoef ik niet te vragen want die zouden nu stokoud zijn.

Vraagje aan onze Schepper of gidsen

Ja daar heb ik soms ook mijn vragen aan, waarom is alles zo gegaan zoals het gegaan is? Kon het nu echt niet anders of was deze levensles echt mijn keuze.

vragen, vragen maar geen antwoorden.

Op veel vragen krijg ik geen antwoord. Van sommige denk ik het antwoord te weten en ik vraag mij af of ik wel antwoord wil op andere vragen. Van andere vragen zou ik weer wel het antwoord willen weten. Wie weet kom ik toch nog op een paar antwoorden.

 

Wat zouden jullie nog graag willen vragen aan iemand?

http://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2017/03/IMG_20170205_190731-576x1024.jpghttp://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2017/03/IMG_20170205_190731-e1490694867766-150x150.jpgAnnemiekGastblogger AnnemiekWat zou je nog heel graag aan iemand willen vragen? Vraagje, aan wie? Wat zou ik nog heel graag willen vragen en aan wie? Dat is een hele goede vraag. Er zijn zo veel dingen die ik nog wel zou willen weten, bijvoorbeeld wat mijn oma van haar eerste achterkleinkind vind. Mijn...Blogs die net even anders zijn