Wat is je grootste droom?

 Wat is mijn grootste droom, dat is een goede vraag. Er zijn zo veel dromen die ik heb en zo veel verschillende dromen……..

Dromen voor zoonlief toen ik zwanger was

Voor mijn zoon heb ik heel wat dromen. Oké het lijken er heel wat maar samengevat is het maar één droom. Ik wil dat hij gelukkig blijft. Ik heb vanaf het moment dat ik zwanger was een paar dromen gehad voor hem. Als eerste dat hij gezond zou zijn en geen NF zou hebben. Daarnaast dat hij zichzelf zou kunnen zijn en dat hij gelukkig zou kunnen zijn. Op dit moment zijn al die drie dromen uitgekomen. Hij was eerst niet gelukkig op de eerste peuterspeelzaal maar is dat nu absoluut wel en hij is met één van zijn juffen heel eigen en dat is heel mooi om te zien. Hij mag en kan zichzelf zijn bij ons en waar wij komen. Daar sta ik voor. Soms zelfs letterlijk. Ik heb veel uitgelegd in de familie en dat doe ik nog steeds. Ik zeg als het nodig is dat hij op speciaal peuteronderwijs zit en zeg wel eens dat hij bijna 4 kalenderjaren is maar dat zoiets niet alles zegt.
Die eerste droom, een zoon zonder NF is ook uitgekomen. Daar hebben we wel heel jong een DNA test voor moeten laten doen maar ik was zo blij om te horen dat de mutatie die NF veroorzaakt bij hem niet gevonden was.

Dromen voor zoonlief nu

Op dit moment zijn mijn dromen dat zoonlief een goede plek gaat krijgen, een betere plek. Daarvoor moeten onderzoeken gedaan worden en we zullen afwachten naar welke basisschool hij het beste kan gaan. Een goede basisschool gaat krijgen die aansluit bij wat hij nodig heeft. Al moet ik naar de andere kant van onze woonplaats fietsen dan doe ik dat. (is ook nog eens goed voor de conditie) Mijn droom is ook dat hij zich zal gaan redden in de maatschappij want daar maak ik mij wel een beetje zorgen over.

Dromen voor mijzelf

Voor mijzelf heb ik ook wel een droom of 1,2,3. Ik zou graag een baan willen waarbij ik rekening kan houden met onze zoon. Dat ik thuis kan zijn als hij uit school komt maar ook dat ik hem naar school kan brengen.

Dromen voor mijn man

Ik zou het zo fijn als mijn man een beter betaalde positie zou krijgen in de fabriek waar hij nu werkt. Op dit moment is hij afhankelijk van het UWV en het WSW bedrijf waar hij voor werkt. De constructie is wat ingewikkeld maar hij zal nooit meer kunnen verdienen dan wat zijn uitkering waard is. Hij mag 1/3 van wat hij aan arbeid verdient zelf houden en de rest moet hij inleveren. Dit deel krijgt hij bovenop zijn uitkering. Als hij dus €30,00 per maand meer gaat verdienen moet hij daarvan er €20,oo inleveren.
Het zou mijn droom voor hem zijn als hij wat beter zou zien, zijn zicht is nu zo slecht geworden dat hij sommige dingen niet meer kan die hij eerst wel kon en daarvoor was het al niet goed.

 

Dromen voor ons gezin

Mijn droom voor ons drietjes is dat we ooit een keer een eigen woning zouden kunnen kopen en nog genoeg geld overhouden voor alle nodige onderhoud en leuke dingen. Het is nu soms al lastig om aan het eind van het geld niet nog wat maand over te houden. Het lukt, door erg zuinig te leven. Het zou mooi zijn als we gezond mogen blijven en “gewoon gelukkig” .

 

http://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2017/03/IMG_20170208_100332-576x1024.jpghttp://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2017/03/IMG_20170208_100332-e1490816898310-150x150.jpgAnnemiekGastblogger AnnemiekWat is je grootste droom?  Wat is mijn grootste droom, dat is een goede vraag. Er zijn zo veel dromen die ik heb en zo veel verschillende dromen........ Dromen voor zoonlief toen ik zwanger was Voor mijn zoon heb ik heel wat dromen. Oké het lijken er heel wat maar samengevat is...Blogs die net even anders zijn