Wie vond jij de meest vervelende leraar op school?

Een lastige vraag met een ingewikkeld antwoord.

Wie vond ik de meest vervelende leraar op school? Eigenlijk vind ik dat een gemene vraag maar ik zal deze vraag toch proberen te beantwoorden. Maar wel op mijn manier. De docent waar wij als leerlingen allemaal niet echt iets mee hadden was een docent Engels. Het was eigenlijk vaak een rommeltje in zijn klas en eigenlijk nam de hele school hem voor mijn gevoel niet serieus. Er zijn dingen gebeurd die je niet hoort te doen. Eigenlijk vind ik dat heel verdrietig en niet kunnen.

Wat heb ik gedaan?

Kon ik als kind hier iets aan doen. Mijn antwoord is heel krachtig en duidelijk. Nee! Ik werd zelf heel erg gepest en ben daar niet zonder kleerscheuren vanaf gekomen. Als ik de moed had gehad om het voor deze man op te nemen dan was het helemaal verkeerd gegaan. Ik weet niet of ik meegedaan heb met kleine dingen. Wel weet ik dat ik mee ging in de sfeer van de klas en het gevoel wat er nogal eens was.

Sinterklaas? Ja ja ik heb je door…..

Ik weet mij wel nog één ding heel goed te herinneren. Het was vlak voor 5 december, op een zaterdag. Ik liep van mijn ouderlijkhuis naar het winkelcentrum via de parkeerplaats. Ik zag daar een verklede man lopen in een Sinterklaaskostuum. Deze man sprak mij aan. Dit KAN niet. Ik keek hem aan en zag wie het was. Klein probleempje…. er waren kleine kinderen bij. Ik heb hem kennelijk wel met mijn blik laten weten dat ik wist wie hij was maar zei het niet. Er waren immers kleine kinderen bij die nog heilig geloofde in hem. De eerste keer dat ik les had van hem sprak hij mij aan het eind van de les aan en zei hij dat hij het leuk vond dat ik niks verraden heb.

Als ik nu zo nadenk over wat wij als leerlingen hem hebben aangedaan baal ik dat ik niks kon doen. Ik hoop echt dat er ook klassen waren waar hij wel plezier heeft gehad en dat wij als etters hem niet het leven helemaal zuur gemaakt hebben.

http://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2017/05/Theepot-Annemiek-1024x576.jpghttp://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2017/05/Theepot-Annemiek-150x150.jpgAnnemiekGastblogger AnnemiekWie vond jij de meest vervelende leraar op school? Een lastige vraag met een ingewikkeld antwoord. Wie vond ik de meest vervelende leraar op school? Eigenlijk vind ik dat een gemene vraag maar ik zal deze vraag toch proberen te beantwoorden. Maar wel op mijn manier. De docent waar wij als...Blogs die net even anders zijn