Soms heb je zo van die dagen dat je eens lekker uit de band wil springen. Zo’n dag was vandaag. Manlief vulde vandaag de belastingformulieren in en ik deed nog wat ander administratief werk. We hadden nog een paar dingen die onze dag in beslag namen dus dan wil je even lekker ontspannen toch? Juist wij dus ook.

Opruimen en dan naar bed gaan

Ik had zoonlief al zo ver gekregen om zijn duplo en blokken met treinbaan op ter ruimen toen zoonlief naar bed “mocht”. Dat gaat met de nodige gebruiken en het nodige gedol. Vaak is het eerst even filmpje kijken met papa en daarna wordt het tijd voor omkleden en wat daar bij hoort. Tandjes poesten doen we vaak met de zapelin app omdat die liedjes mooi lang duren en met één of twee filmpjes is de tijd voor tandjes poetsen over. Ook kan het zijn dat we eerst omkleden en daarna een filmpje kijken. Vandaag was zoonlief eerst omgekleed.

Filmpje met papa of stoeien met mama?

Vanavond vroeg ik of hij filmpje wilde kijken met papa of stoeien met mama. Nou je kunt al raden aan de titel van het blog wat dat werd 😉 . Juist ja stoeien met mama. Nu doen we dat graag op het grote bed want als zoonlief dan valt is dat tenminste zacht. Ik kan hem niet altijd goed houden want eerlijk is eerlijk, hij wordt groot 😉 . Maar goed, we gingen stoeien. Zoonlief kreeg “vliegles”, werd flink gekieteld en had pret voor 100. Zo vaak doen we dat niet, uitgebreid stoeien. Een beetje stoeien met mama is nog wel te doen en gebeurd wat vaker maar dit….Het is namelijk best zwaar met een grote zoon. Maar is wel zo verschrikkelijk veel waard want de lol die hij heeft is onbeschrijfelijk. Daar steekt hij mij mee aan. Ik heb er zo veel lol in om dat lachende gezicht van mijn zoon te zien en te zien hoe enorm veel lol hij heeft.

En nu naar bed….

Tja dat naar bed gaan kan nog wel eens een uitdaging zijn als je net gestoeid hebt. Zeker als je onze zoon bent 😉 . Het werd tijd om tandjes te poetsen met de app. Toen zoonlief uiteindelijk in zijn bedje lag en tot rust was gekomen vond hij het nog leuk om overdwars in zijn bedje te gaan liggen. Toen hij uiteindelijk besloot om recht te gaan liggen was het ondersteboven. Ach ja soms heeft hij van die acties….

Wie heeft er gewonnen????

Hahah ja dat antwoord was ik jullie nog schuldig….. Beiden! Zoonlief omdat hij het van mama kon winnen en omdat hij genoten heeft van het stoeien met mama. Mama omdat ik dus een heerlijke stoeipartij heb gehad met hem en omdat we heel veel pret gemaakt hebben!

 

http://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/10/IMG_20161030_222755-575x1024.jpghttp://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/10/IMG_20161030_222755-e1477907989374-150x150.jpgAnnemiekGastblogger AnnemiekSoms heb je zo van die dagen dat je eens lekker uit de band wil springen. Zo'n dag was vandaag. Manlief vulde vandaag de belastingformulieren in en ik deed nog wat ander administratief werk. We hadden nog een paar dingen die onze dag in beslag namen dus dan wil...Blogs die net even anders zijn