Met de laatste swap heb ik een aantal dingen gekregen voor creativiteit. Met het ene cadeau is iets makkelijkers te verzinnen dan met het andere. Zo kreeg ik ook een pakje met sterren van mdf. Dit is geperst hout en je kunt het in heel veel maten en vormen krijgen. Helaas is er onbewerkt maar 1 kleur. Dat is bruin. Ter verduidelijking, donkerbruin materiaal waar je nog echt wat mee moet doen. Dat heb ik dus ook gedaan met mijn zoontje.

Wil je knutselen?

Het was een vieze regenachtige dag en mijn lieve man was nog wat ziekjes en zat boven. Hij en in bed liggen als hij ziek is nou nee alleen als het echt nodig is en dan nog moet je hem onder 5 dekbedden vastbinden wil hij dus blijven liggen (uhh sorry ik geloof dat dit voor een ander blog is 😉 )Maar goed wat ik bedoel is dat nu hij zich iets beter voelt hij liever wat omhanden heeft anders. Dat is beter voor zijn humeur. Maar heel vaak staat er dan een pc open of hij is met software bezig. Om dan een peuter op de kamer rond te hebben drentelen is niet handig. Nu wilde onze zoon heel graag naar papa maar dat ging niet. Ik heb toen voorgesteld om te gaan knutselen. Gelukkig was dat de uitkomst.

Hoe versiert mijn zoon de sterren

Nu had ik deze sterren al aan één kant geschilderd want dat bruine materiaal vond ik dus niet zo mooi om als ondergrond te houden. Ik zette de stiften, krijtjes en kleurpotloden op tafel maar dat was maar half interessant. Toen kwamen er stickers op tafel…… Nou dat was het betere werk. Onze zoon ging dus heerlijk de stikkers gebruiken om die sterren te versieren. Hij heeft een poosje rustig zitten plakken. De ene sticker naast de andere en sommige over elkaar heen. Dan kwam er weer een prinses op één van die sterren en daarna weer een kasteel. Ik heb nog een halve poging gedaan om hem met wat lijm en glitter iets te laten doen. Zelfs dat is een beetje gelukt. Kortom een heel leuk idee om je kind bezig te houden. ( en er voor te zorgen dat papa niet gestoord werd 😉 ).

 

Nu nog de andere kant

Dan mag onze zoon wel de ene kant gedaan hebben, nu moet ook nog de andere kant. Dus toen onze zoon op bed lag ben ik de “achterkant” van de sterren gaan schilderen. Ik kan hem niet te snel veel dingen achter elkaar laten doen dus met de “achterkant” van de sterren moest ik wel even wachten. Ik heb hem glitterlijm in zijn handen gegeven en kijk wat het resultaat was. Ik heb hem bolletjes en wiebel ogen gegeven en geholpen met de lijm. Ook mocht hij een nieuwe ster versieren en die heeft toen even moeten drogen voor ik hem de andere kant kon laten schilderen.

 

http://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/10/IMG_20161030_222755-575x1024.jpghttp://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/10/IMG_20161030_222755-e1477907989374-150x150.jpgAnnemiekGastblogger AnnemiekMet de laatste swap heb ik een aantal dingen gekregen voor creativiteit. Met het ene cadeau is iets makkelijkers te verzinnen dan met het andere. Zo kreeg ik ook een pakje met sterren van mdf. Dit is geperst hout en je kunt het in heel veel maten en vormen...Blogs die net even anders zijn