Ja zul je zeggen die is maf. Verteld steeds over de bisschop van Myra en nu zegt ze doodleuk dat Sinterklaas bestaat. Ja dat doe ik dus eens een keer en ik ga een poging wagen om het uit te leggen.

Een verrassing van Sinterklaas

Een paar weken geleden kreeg ik via via te horen dat er een zak met cadeautjes te wachten stond om opgehaald te worden of dat deze afgeleverd zou worden. Ik wist op dat moment niet wat ik hoorde!! Wij vallen vaak buiten een hoop extra dingen. Omdat het allemaal duur is haal ik vaak al cadeautjes als ze in de aanbieding zijn en vaak al eerder in het jaar dan in december. Zo kan ik nog een paar leuke dingen hebben met Sinterklaas om dit aan onze zoon te geven. Maar goed terug naar die zak met cadeautjes. Ik kreeg te horen wat er zo’n beetje in zat en dacht dit is een leuke aanvulling op de cadeautjes die wij al in huis hebben. DACHT IK!!!! Ik kom op het adres waar deze goed heilig man de zak gebracht heeft staat mij een grootse verrassing te wachten. Ik word eerst binnen uitgenodigd voor een bakkie thee. We kletsen even bij over hoe het nu met mijn zoon gaat en hoe hij vooruit gaat. Van deze hulp Piet hoor ik hoe het met diens kleinkinderen gaat. Zo hebben we een gezellig bakkie thee. 

Een grote zak van Sinterklaas

Toen ik de zak kreeg aangereikt zag tot mijn grote vreugde wat er allemaal in zit! Niet te geloven. Dit is zo veel!!! Ook zag ik wat het allemaal was want de pakjespiet heeft het te druk gehad met al die cadeautjes voor de vele kinderen hier in deze plaats dat het niet gelukt is om deze cadeautjes in te pakken. Alle Pieten en Sinterklaas hebben er voor gezorgd dat in de gezinnen waar het wat lastiger rond komen is er toch een zak met cadeautjes klaar staat. Die connecties zelf hebben wij niet echt. Maar iemand die bij de speel-o-theek werkt wist dat nog wel. Die heeft aan ons gedacht en van de vele cadeaus een zak voor ons gemaakt. Dat Pakjespiet het niet ingepakt heeft vind ik niet erg want dat kunnen we zelf ook. Ik ben alleen zo geweldig gelukkig met deze cadeaus. Ik ga nu nog even niet vertellen wat het allemaal is want dat kun je in een volgend blog lezen 😉 .

Bestaat Sinterklaas nu wel of niet?

Bestaat Sinterklaas? Ja en nee. Nee want deze bisschop en heilige is eeuwen geleden geboren en overleden. Wel heeft deze man hele goede dingen gedaan voor vele kinderen. Daarom vieren wij ook elk jaar het Sinterklaas feest. Ja, want het is toch wel heel bijzonder dat iemand dit voor ons en vooral voor onze zoon gedaan heeft. Zeker als ik kijk naar het mooiste cadeau wat in deze zak zat. Dan denk ik toch wel dat het heel bijzonder is dat juist dit cadeau in de zak zat want juist dit cadeau vindt hij geweldig.

Conclusie: Sinterklaas inspireert ons om om te zien naar anderen die graag (hun) kinderen een leuk Sinterklaasfeest geven en dat is denk ik toch het belangrijkste van het Sinterklaasfeest.

 

Dus Dank U Sinterklaas

Wil je weten wat voor cadeautjes onze zoon heeft gekregen? Houd dan mijn blogs in de gaten.

 

http://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/11/2016-11-19-14.37.19-576x1024.jpghttp://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/11/2016-11-19-14.37.19-150x150.jpgAnnemiekGastblogger Annemiek  Ja zul je zeggen die is maf. Verteld steeds over de bisschop van Myra en nu zegt ze doodleuk dat Sinterklaas bestaat. Ja dat doe ik dus eens een keer en ik ga een poging wagen om het uit te leggen. Een verrassing van Sinterklaas Een paar weken geleden kreeg ik...Blogs die net even anders zijn