Lieve lezers,

Vandaag een heel ander creatief blog omdat ik de laatste tijd weinig tijd kon vrijmaken om dingen te maken en te schrijven. Er zat ook een vakantie tussen. Ook was het hier heideweek waar een aantal activiteiten speciaal voor kinderen waren. Dit wilde ik dus met mijn zoontje onder nemen. Daarnaast ben ik bezig met foto boeken voor mijn zoon.

IMG_3805

Een dag of wat geleden wilde mijn zoontje in het zwembadje en die zelf vullen met de tuinslang. Althans dat begreep ik uit zijn vragen Dit ga ik dus niet doen als het aan het eind van de middag loopt. Ik heb hem buiten laten spelen en kreeg wel gelijk een leuk idee. Tenminste dat vond ik ;). Ik pakte een vel a3 en een vel aluminiumfolie. Het aluminiumfolie verkreukelde ik een beetje en plakte het vervolgens op het a3 papier. Ik gebruikte dubbelzijdig tape. Ik dacht van als je daar nu met blauwe verf op gaat schilderen kan het wel op water lijken.

Wat heb je hier voor nodig?

  • Als eerste een gewillig kind dat wil meewerken met jouw idee ;).
  • een vel papier A3 vond ik wel een leuke maat en heb ik in huis
  • een fel aluminiumfolie
  • dubbelzijdig tape met eventueel breed plakband als extra stevigheid om vast te zetten
  • verf

IMG_3806

Toen mijn zoontje weer binnen kwam heb ik hem met verschillende kleuren verf aan het schilderen gezet. Dit ging even goed tot hij begon te trekken aan het aluminiumfolie. Toen ben ik daar dus maar mee gestopt. Ik heb gewone vingerverf gebruik en het is leuk opgedroogd. Wel heeft mijn zoontje nog even op gewoon papier geschilderd en dat vond hij een beter optie.

IMG_3807

zelfs tijdens het schrijven van dit blog moest ik regelmatig het schrijven onderbreken omdat hij van alles uitprobeert. Hoe bedoel je peuterpuber ;).

http://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/05/annemiek-e1477908230194.jpghttp://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/05/annemiek-e1477908230194-150x150.jpgAnnemiekGastblogger AnnemiekLieve lezers, Vandaag een heel ander creatief blog omdat ik de laatste tijd weinig tijd kon vrijmaken om dingen te maken en te schrijven. Er zat ook een vakantie tussen. Ook was het hier heideweek waar een aantal activiteiten speciaal voor kinderen waren. Dit wilde ik dus met mijn zoontje...Blogs die net even anders zijn