Help naamlabels gezocht

Omdat onze zoon ook naamlabels in zijn (regen)kleding en op andere spullen nodig heeft op de peuterspeelzaal ben ik gaan zoeken naar een oplossing. De slimste en goedkoopste oplossing was een back2school xl pakket van goedgemerkt.nl. Hierin zitten:
plakstikker voor op bekers en broodtrommels,
schoenlabels die je over die stikkers in je schoenen kunt plakken
labels voor in je kleding, strijk en plakgemak labels
en een label die je aan je tas kunt hangen waar je nog een naamlabel op kunt plakken
kortom alles wat we nodig hebben om goed te merken.

Welke oplossing is het slimste

Het was even zoeken wat voor ons de goedkoopste oplossing zou zijn van goedgemerkt.nl maar na goed zoeken en vergelijken kwam ik dus uit op het back to school pakket, xl. Ik ging dus aan de slag. Ik maakte labels van 2 regels. Hier kan de naam van onze zoon in en mijn mobile nummer. Wel zo handig want zo hoeft men niet te zoeken naar een nummer. Dit gold voor alle labes. Dit is ook handig als we een keertje weg gaan en meneertje zet het op een (weg)hollen. Uiteindelijk heb ik ’s avonds laat de bestelling afgerond. Als een bestelling vrijdags is geplaatst kun je eigenlijk niet verwachten dat het maandag in de brievenbus zit. Ik baalde wel maar het is nu eenmaal niet anders en het zei zo. Ik kreeg dan ook op maandag ochtend een mailtje dat mijn bestelling in behandeling genomen was en dat het dezelfde dag nog verstuurd zou worden.

193_big

Toch maar eens bellen waar het blijft

Dinsdag wachtte ik dan ook af met ongeduld en ik hoopte zo dat de postbezorger een groot poststuk in onze brievenbus zou duwen maar helaas dinsdag kwam er geen post binnen. Woensdag was hetzelfde verhaal dus toen besloot ik om te bellen met goedgemerkt.nl. Dit stond ook in de mail die ik gekregen heb dus ik klom maar eens in de telefoon, uuuhh ik ging bellen.
Ik kreeg een aardige man aan de lijn van goedgemerkt.nl en vroeg hem op welke manier dit verzonden zou worden. Hij legde uit dat ze de gewone post gebruiken. Hij vertelde ook dat ze er alles aan doen om het goed te verzenden en dat hij wel vaker klachten krijgt van post nl. Ook hij vindt dat post nl steeds onzorgvuldiger wordt. Tja dat verbaasd mij niet moet ik eerlijk bekennen. Het zou niet de eerste keer zijn dat er post weg raakt. Dat zei ik ook eerlijk. Hij vroeg mij het order nummer en die gaf ik. Hij vroeg mij of er haast bij zat. Die vraag vond ik moeilijk en ik legde uit van eigenlijk wel want mijn zoontje moest naar een ander peuterspeelzaal en heeft nu verschillende merkjes nodig. Ook voor in zijn kleding en regen kleding. Ik zei dat dus ook en dat ik het naar hun niet eerlijk vond van mij om er heel veel haast achter te zetten. Wat er toen gebeurde verbaasd mij nog steeds. Deze man zorgde er voor dat mijn bestelling opnieuw in productie genomen werd. De bestelling werd klaar gezet voor de dag erna zodat ik het voor maandag binnen zou kunnen hebben. Dat vond ik toch wel zo verschrikkelijk tof en geweldig.

Op voor een nieuw pakket

Ook op donderdag  was het nog niet binnen. Wat was ik dus blij dat ik diezelfde morgen al een mailtje binnen had dat mijn bestelling opnieuw in de maak was. Dit zou namelijk betekenen dat het vrijdag aan zou kunnen komen. Tenminste als post nl deze keer zorgvuldiger met de aan hun toevertrouwde poststukken om zou gaan. Toen het uiteindelijk vrijdag was en het zo rond de tijd van de postbode was keek ik in de brievenbus. Ik zag twee poststukken en tot mijn grote vreugde zat daar ook en envelop voor mij bij. Just ja van goedgemerkt.nl. Ik was dan ook heel blij met dit poststuk en heb gelijk gekeken. Precies zoals ik had opgegeven en gehoopt. Zodra ik dan ook even tijd had heb ik gebeld en toevallig trof ik dezelfde man aan die ik de eerste keer ook gesproken had. Ik heb hem toch maar even laten weten dat het pakket goed aangekomen is en hem nogmaals bedankt. De komende tijd gaan we de etiketten uitproberen en van wat ik gelezen heb is alles van een goede kwaliteit. Ik ben in elk geval al heel erg blij dat ik al een aantal spullen gemerkt heb.Ik maak er geen foto van want zijn naam en mijn telefoonnummer staan er op en zoals jullie gemerkt hebben noem ik die bewust niet.

Nog een pakket, welke is nu welke

Nu dacht ik dus op vrijdag klaar te zijn met dit blog. Dan blijkt dat er op zaterdag weer een envelop in de bus ligt met inderdaad weer het back to school XL pakket. Goed dat had ik dus niet verwacht. Dit moet ik dus wel weer gaan melden maar helaas kan ik niet op een zaterdag bellen dus zal dat moeten wachten tot maandag. Uiteindelijk heb ik de helft van het oorspronkelijke bedrag overgemaakt. Aan de andere kant ben ik er inmiddels wel heel blij mee want onze zoon is vrijdags uit te tuin ontsnapt. Onze kleine Houdini kroop onder het kippengaas door. Gelukkig is alles met een sisser afgelopen en wellicht is dit avontuur nog wel een blog waard. Maar de kledingmerken van 1 pakket heb ik ondertussen grotendeels gebruikt om zoveel mogelijk kleding te labelen. Mocht onze kleine Houdini het besteken om weer te ontsnappen is hij goedgemerkt en kunnen ze mij bellen dat er een peuter rondloopt.

 

http://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/05/annemiek-e1477908230194.jpghttp://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/05/annemiek-e1477908230194-150x150.jpgAnnemiekGastblogger AnnemiekHelp naamlabels gezocht Omdat onze zoon ook naamlabels in zijn (regen)kleding en op andere spullen nodig heeft op de peuterspeelzaal ben ik gaan zoeken naar een oplossing. De slimste en goedkoopste oplossing was een back2school xl pakket van goedgemerkt.nl. Hierin zitten: plakstikker voor op bekers en broodtrommels, schoenlabels die je over die stikkers in je schoenen kunt...Blogs die net even anders zijn