Vandaag las ik een advertentie over hoestdrank. Gelijk moest ik denken aan een voorval van meer dan 10 jaar geleden.

Hoestdrank voor mijn verkouden kerel

Met hoestdrank weet de “gemiddelde” Nederlander wel dat je toch voorzichtig moet zijn. Er zit niet voor niets een etiket op met een gebruiksaanwijzing. René vond het alleen niet nodig om dat etiket te lezen. Ik had dus met zorg een hoestdrank uitgezocht want hé mijn vriend was ziek en moest echt naar hoesten. Aan die hoestdrank zal wel een eis. Er mocht geen alcohol in zitten. René had de alcohol afgezworen dus ook in dit soort dingen. Ik gaf dus die hoestdrank aan hem en wilde er een lepel bij geven. Dat was niet nodig volgens hem. Oké nou dat gaat denk ik wel goed komen. MMM nou ja ik zie het wel.

Komt wel goed schat, ik weet wat ik doe…..

Vervolgens ging ik weg, we woonde nog niet samen en hadden dus elk ons eigen appartement. Dan kom ik later op die dag terug en ik kijk naar dat flesje. Ik kijk nog eens goed en ik schrik en ben eigenlijk ook een beetje boos want er is enorm veel uit dat flesje verdwenen. Ik vraag dus wat hij gedaan heeft. Er ligt namelijk ook geen lepel naast en ook niet in de keuken. Blijk dat René die hoestrank gewoon aan zijn mond heeft gezet en zo “af en toe” een slok(je) heeft genomen. Ja dan gaat het hard. Ik zeg dus gewoon recht voor zijn raap dat hij niet zo veel had mogen gebruiken. Er staat niet voor niets een gebruiksaanwijzing op! Ik vertel wat wel mocht en pak die fles weg en berg hem even op. Ik geloof dat René zoiets zij van “oeps”. Ik was dan ook niet verbaasd dat hij niet lang daarna leegliep. Ik dacht dat ik zoiets zei van vind je het gek? Ik heb je gewaarschuwd. Ik kan je wel vertellen dat hij sindsdien wel goed heeft gelet op de gebruiksaanwijzing hahaha.

Leuke herinnering

Waarom ik het schrijf? Dit geeft mijn humor aan en hoe René af en toe kon zijn. Ik houd van René en dit soort herinneringen laten mij ook lachen. Gewoon mooie en leuke herinneringen aan René en mij.

 

http://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/10/IMG_20161030_222755-575x1024.jpghttp://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/10/IMG_20161030_222755-e1477907989374-150x150.jpgAnnemiekGastblogger Annemiekhoestdrank,humor,verkoudenVandaag las ik een advertentie over hoestdrank. Gelijk moest ik denken aan een voorval van meer dan 10 jaar geleden. Hoestdrank voor mijn verkouden kerel Met hoestdrank weet de 'gemiddelde' Nederlander wel dat je toch voorzichtig moet zijn. Er zit niet voor niets een etiket op met een gebruiksaanwijzing. René vond het...Blogs die net even anders zijn