Waarom het nieuwe bed?

Al meerdere keren wilde zoonlief graag bij mama in het grote bed. Hij slaapt nog in zijn ledikantje en dat gaat wel goed. Zo klautert hij ook niet uit zijn bed en de bovenverdieping blijft ook veilig. Maar hij wil soms zo graag met mama in het grote bed slapen. of dat nu is omdat hij naast mij makkelijker in slaap komt of omdat hij in een groter bed wil slapen dat weet ik niet goed. Toch heb ik besloten dat ik nu echt zijn ledikant opzij ga zetten en dat het tijd wordt voor zijn nieuwe bed. Dit staat al even te wachten op hem maar nu staat deze dus in onze slaapkamer. Zo kan hij rustig aan het bed wennen en dan hoop ik dat wanneer hij rustig kan slapen in dat bed zijn ledikantje weg kan en als dat goed gaat hij op de duur naar zijn nieuwe kamer to be gaat.
Maar goed hoe gaat dat zo’n bed opzetten. Nou met veel gedans en gelach op zijn nieuwe bed. Het is maar goed dat de lattenbodem zo sterk is 😉 . ik dacht dus echt dat het wel zou gaan lukken en dat zoonlief met veel plezier in zijn nieuwe bed maakte…..

Gaat het lukken?

Wat wil nou het feit? Na een paar weken ligt zoonlief nog steeds het liefste in zijn ledikantje. Ik ben al druk bezig om te bedenken hoe ik dat kan veranderen want zoonlief wordt toch echt wel een beetje zwaar en ook te klein voor zijn ledikantje. Ik denkt er dus sterk over om zijn nieuwe bed te gaan verbouwen zodat hij wel in zijn nieuwe bed wil gaan slapen.

wordt vervolgt dus!!

http://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/10/IMG_20161030_222755-575x1024.jpghttp://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/10/IMG_20161030_222755-e1477907989374-150x150.jpgAnnemiekGastblogger Annemieknieuwe bed,peuterbed,slapenWaarom het nieuwe bed? Al meerdere keren wilde zoonlief graag bij mama in het grote bed. Hij slaapt nog in zijn ledikantje en dat gaat wel goed. Zo klautert hij ook niet uit zijn bed en de bovenverdieping blijft ook veilig. Maar hij wil soms zo graag met mama in het...Blogs die net even anders zijn