Moederdag in aantocht……

Moederdag komt er aan, ook bij ons. Hoe moet ik dit nu weer gaan aanpakken? Ik zie het dus echt niet zitten om mijn eigen cadeautje te kopen. Daar moet dus een oplossing voor gevonden worden. Dat was wat ik een paar weken geleden dacht. Gelukkig heb ik nog mijn ouders en die schakelde ik dus in.

Oom is jarig, daar gaan we heen

In het weekend voor Moederdag gingen zoonlief en ik naar zijn oom, mijn broer dus. Mijn broer was jarig en vierde een beetje zijn verjaardag. Zoonlief en ik waren al op tijd naar het station gegaan maar omdat ik bedacht dat een plantenbakje voor mijn broer wel leuk was (naast het andere cadeau) die zoonlief zou geven ging ik nog even langs de bloemenwinkel. Die kwam ik toch onderweg tegen dus dat was makkelijk. Hierdoor miste we de trein en de volgende had 10 minuten vertraging. Nog even overstappen halverwege de reis en we kwamen aan op het station waar we moesten zijn. Opa en oma wonen pal naast het station dus gingen we eerst naar hun toe en vervolgens gingen we naar mijn broer.

Eerst een verjaardag.

Mijn broer woont in het centrum. Dit is ook dichtbij het station en dus op loopafstand. We zouden op weg gaan maar net toen we beneden waren kwam ik er achter dat we de tas met speelgoed vergeten waren. Dat was niet echt handig dus opa ging weer terug en haalde de tas op terwijl wij met z’n drietjes verder liepen. Als we namelijk moeten wachten dan wordt zoonlief ongeduldig en gaat hij dingen doen die niet handig zijn. Eenmaal aangekomen bij mijn broer was het nog even wachten op opa en daarna begon het tijd te worden voor de lunch. We aten buiten en dat was wel heel leuk. Zoonlief vond van alles om te spelen en at ook nog wat van zijn lunch. Hij vond het vooral leuk om met de bonen te spelen. Die liet hij dan over zijn hoofd on de stenen kletteren. Dit voelt zo fijn en het geeft een leuk geluid. Toen hij hier mee klaar was ging hij de bonen weer ergens in stoppen waar hij ze één voor één in moest doen. Heerlijk rustgeven en hij was lekker bezig. Dat was althans op de momenten dat hij niet aan de kano aan het rommelen was of de kleine parasol uit de tuin wilde plukken.

Missie, cadeautje voor mama.

In het centrum kun je ook nog leuke winkels vinden. Het werd dus zo zoetjes aan tijd om met opa en oma een cadeautje voor mama te gaan kopen. Ik had van te voren een bepaald bedrag afgesproken en meegegeven. Ook had ik afgesproken met mijn ouders dat zoonlief de vrijehand kreeg om voor mama een cadeautje uit te zoeken. Oma en opa hadden van te voren al gekeken in die winkel en op die bewuste zaterdag was het zo ver. Van wat ik begrepen had heeft zoonlief met zorg het cadeautje uitgezocht. Wat het is weet ik nog niet en dat is dus best wel spannend. Ik ben dus heel benieuwd wat het geworden is.

Mama in zorgen met onrust

Toen oma en opa eenmaal met hun kleinzoon een cadeautje gingen kopen was ik er niet gerust op. Een drukke weg, een weglopertje in de dop, en een omgeving die zoonlief niet kent. Hij moest dus van mij ook echt zijn jas aan, zelfs al was het erg warm en zwom hij bijna zijn jas uit. In zijn jas staat namelijk mijn telefoonnummer. Stel dat hij opa en oma ontglipte had hij in elk geval mijn telefoonnummer bij zich. Vervolgens bleven ze ook nog eens lang weg voor mijn gevoel. Ik vond het best wel lastig. Ik had geen controle en ik moest er maar van uit gaan dat het goed zou komen. Ja ik heb het zelf voorgesteld om het zo te doen en ik wilde absoluut niet weten wat zoonlief voor mij zou uitzoeken dus dan moet het toch even op een andere manier. Ik was dan ook blij dat ik mijn zoontje en opa en oma (in die volgorde) aan zag koen en ik wist niet hoe snel ik de deur open moest doen. Gelukkig is alles goed gegaan.

cadeautje voor oma

Natuurlijk heeft zoonlief ook bij Dikkie Dik iets gemaakt voor mij. Ik heb al wel een vermoeden want niet alle cadeautjes zijn netjes opgeborgen dus dat heb ik helaas al gezien. Wel heb ik gevraagd aan de juffen of zoonlief iets voor oma mocht maken. Oma en opa hebben heel veel voor ons gedaan en doen nog steeds veel voor ons. Zelf zag ik het op dit moment niet zitten om samen met zoonlief iets te maken voor oma dus vroeg ik het aan de juffen en dat is gelukt. Zelf ben ik ook op zoek geweest naar iets wat mijn moeder wel leuk zal vinden. (Gelukkig komt dit blog online op Moederdag maar wel even ietsjes later zodat oma dit nog niet leest)

http://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/10/IMG_20161030_222755-575x1024.jpghttp://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/10/IMG_20161030_222755-e1477907989374-150x150.jpgAnnemiekGastblogger Annemiekalleenstaande moeder,moederdagMoederdag in aantocht...... Moederdag komt er aan, ook bij ons. Hoe moet ik dit nu weer gaan aanpakken? Ik zie het dus echt niet zitten om mijn eigen cadeautje te kopen. Daar moet dus een oplossing voor gevonden worden. Dat was wat ik een paar weken geleden dacht. Gelukkig heb...Blogs die net even anders zijn