Lieve volgers van mijn blogs,

Ja ik schrijf vandaag een brief aan jullie. In plaats van een blog te schrijven wil ik nu iets anders delen met jullie. Ik ga niet alleen hier meer bloggen maar ik ga ook naar yoors. Schrik niet, ik blijf hier wel schrijven maar het zal wat minder worden dan jullie de laatste tijd van mij gewend zijn.

Ik wil wat meer op eigen kracht vooruit gaan. Zelf leren hoe ik een website kan onderhouden en zelf een ontwerp gaan vormgeven. Daarnaast moet ik ook rekening houden met mijn toekomst. Ik ben nu 40 jaar en ik heb erg weinig werkervaring. Dit komt door verschillende oorzaken en voor nu is het niet van belang dat ik dat allemaal ga vertellen. Bijna 6 jaar geleden wilde ik werkervaring op gaan doen en ik kreeg een klein postbaantje. Na mijn zwangerschap was de bedoeling dat ik weer wat werk zou gaan zoeken maar omdat onze zoon ook als baby al veel zorg en aandacht nodig had is dit niet gelukt. Dan maar als hij op school zit, dacht ik, dachten wij. Jullie weten ondertussen hoe dat gelopen is.

Ik heb nog een 13 jaar om werkervaring op te bouwen. Het zij vrijwilligerswerk, het zij betaald werk. Om nu dus wat meer aan mijzelf te denken op het gebied van bloggen hop ik in de toekomst dit op mijn (bijna lege) cv te kunnen zetten. Het staat een beetje mooier om te zeggen dat ik zelf een blog onderhoud dan dat ik gastblogger ben. Het staat sowieso beter om iets op je cv te hebben staan dan niets.

Ik ben Kim ook dankbaar dat zij mij deze kans heeft gegeven om te leren schrijven en vooral om blogs te leren schrijven. Om soms lak te hebben aan het schrijfprogramma en te denken van het komt zonder die tools ook wel goed. Kim, je hebt mij zelfvertrouwen gegeven in het schrijven en dat is mij heel veel waard. Reken maar dat je niet zo makkelijk van mij af kom 😉 . Ik ga hier niet weg daarvoor vind ik deze blog en het schrijven met dit programma te leuk.

Het is zeker een tot regelmatig ziens/schrijfs alleen een beetje minder.

Liefs Annemiek

 

 

http://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/10/IMG_20161030_222755-575x1024.jpghttp://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/10/IMG_20161030_222755-e1477907989374-150x150.jpgAnnemiekGastblogger AnnemiekLieve volgers van mijn blogs, Ja ik schrijf vandaag een brief aan jullie. In plaats van een blog te schrijven wil ik nu iets anders delen met jullie. Ik ga niet alleen hier meer bloggen maar ik ga ook naar yoors. Schrik niet, ik blijf hier wel schrijven maar het...Blogs die net even anders zijn