Lieve lezers,

Even een persoonlijk bericht van mij. Ik doe het even rustig aan. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen loopt het hier niet zo geweldig. Waar ik eerst vertelde dat onze zoon heel veel plezier had op de peuterspeelzaal is het nu een en al drama aan het worden. Als ik wegga dan is het huilen en als ik hem ophaal is het huilen en nu is het al met het brengen huilen. Een paar dagen geleden, dinsdag, was het zo erg dat hij eigenlijk al net na 9 uur opgehaald kon worden maar ik had mijn telefoon niet gehoord die op de verkeerde plek ik mijn tas zat. Toen hij 1 op 1 met een leidster was ging het redelijk. Vandaag, donderdag, was het zo erg dat ik niet eens weg kon. De leidsters en ik hadden al afgesproken dat ik op de gang zou blijven en dat zij mij zouden roepen als het nodig was maar zelfs dat was niet te doen. Ik ben dus de hele tijd in de buurt gebleven en we hebben een paar dingen gedaan. We zijn in de kring geweest en hij wilde niet van schoot af. Na de kring, iets voor 10 uur, zijn we naar huis gegaan.

Naar aanleiding van dinsdag hebben mijn man en ik besloten om hulp in te schakelen want dit is niet goed. Die hulp gaat via de peuterspeelzaal lopen. Wij willen weten wat er aan de hand is en vooral wat wij kunnen doen om alles een beetje makkelijker te maken voor onze zoon. Als ik namelijk heel eerlijk ben trek ik het niet mijn zoon 24/7 om mij heen te hebben. Dat klinkt natuurlijk knalhard en dat besef ik ook heel goed maar ik heb toch ook echt wat tijd voor mijzelf nodig. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat onze zoon ook andere kindjes leert kennen en dat hij ook de structuur van een peuterspeelzaal leert kennen zodat het straks in groep 1 goed gaat.

Om deze reden zullen jullie wat minder creatieve blogs van mij gaan zien want ik wil wel goede blogs schrijven en niet blogs die maar half om half zijn en waar ik eigenlijk niet helemaal tevreden mee ben. Ik zal proberen om jullie globaal op de hoogte te houden hoe het hier gaat. Ik wil niet alles vertellen omdat onze zoon over tig jaar hier ook mee te maken kan krijgen. Misschien kan ik op deze manier iemand helpen en misschien heeft iemand anders de gouden tip voor ons. Alles bevindt zich nog in de opstart fase dus veel vertellen lukt nog niet. Vandaar dus “ik doe het even rustig aan” Ik hoop dat jullie wel mijn blogs blijven lezen en dat jullie een beetje geduld hebben met de creatieve blogs.

Liefs Annemiek.

http://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/05/annemiek-e1477908230194.jpghttp://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/05/annemiek-e1477908230194-150x150.jpgAnnemiekGastblogger AnnemiekLieve lezers, Even een persoonlijk bericht van mij. Ik doe het even rustig aan. Om maar gelijk met de deur in huis te vallen loopt het hier niet zo geweldig. Waar ik eerst vertelde dat onze zoon heel veel plezier had op de peuterspeelzaal is het nu een en al...Blogs die net even anders zijn