En toen wilde ik er voor gaan zorgen dat er wat meer ruimte in huis komt en dat er een handige eettafel komt. Ik moest dus gaan schuiven met de meubels die er zijn. Zo kwam ik uit op een interne verhuizing.

Tijd voor een handigere tafel…..?

René en ik hadden al eens overlegd over de tafel. Die was niet echt handig en ik had een mooie klaptafel gezien bij de kringloop. Dat was DÈ plek om aan meubels te komen en niet al te veel geld uit te geven. Je kunt er mooie pareltjes vinden voor weinig geld. We hadden een soort van afgesproken dat we een keertje samen zouden gaan kijken en dat we deze misschien wel zouden aanschaffen. Zouden, want niet lang daarna rolden we van het ene onderzoek in het andere en waren er moeilijke gesprekken met de arts. Toen was er geen tijd en ruimte meer om te gaan kijken naar een klaptafel.

De bank…..

Naast dat de tafel te onhandig was zat ik ook niet zo goed op de bank. René had dit bankstel gekocht op zijn maat en wij kende elkaar toen nog niet. Het is een drie en een twee zitsbank. René zijn woon situatie was op dat moment zo totaal ander dan die hij later zou krijgen en die hij samen met mij zou krijgen. Mar dat wist hij dus nog niet. Dus die bank was gewoon goed voor hem, maar niet voor mij. Ook was het leer van de bank stuk en om nu veel geld in het bekleden van een bank te steken die niet fijn zit vind ik jammer van het geld. Met heel veel moeite heb ik deze bank weg gedaan. Hierdoor is er wel meer ruimte in huis gekomen en lijkt het een beetje ruimer.

Een interne verhuizing

Door het wegdoen van deze bank (ik heb nog de tweezitter van dit bankstel) heb ik ook een de woonkamer omgezet. Een soort van interne verhuizing. Er is nu een hoekje met tafel voor zoonlief waar hij lekker kan kliederen en knutselen en er is een plek voor de nieuwe eethoek met stoelen. Ook mijn pchoekje heeft een nieuwe plek. Ik heb mijzelf een beetje in een hoekje gestopt maar hierdoor is er wel meer ruimte ontstaan. Tja dan is er nog een klein probleempje met opbergen van spullen. Dat zal onder de trap moeten maar daar zit ook nog een verwarming. Niet helemaal een ideale plek maar ook hier vind ik wel een oplossing voor. Niet alles kan tegelijk en alles zal in fases gaan.

Twijfel

Ben ik tevreden over hoe het er nu uitziet? Ja. Ben ik er blij mee? Niet helemaal. Het kon nu en ik had liever gehad dat het niet mogelijk was. Die bank bijvoorbeeld, die heeft een geschiedenis. René heeft er een tijdje op geslapen, omdat die beter lag dan zijn eigen bed. De eerste tijd dat ik René leerde kennen sliep hij gewoon op de bank. Overdag en ’s nachts. Hij was zo blij met die bank dat hij die graag opnieuw had willen bekleden en dat snap ik heel goed. Dat had ook goed gekund en ik denk dat die bank dan zeker nog wel 10 jaar mee had gekund. Maar om nu veel geld in een bank te steken die een te diepe zit heeft? Het hoofdstuk over een nieuw interieur is dus ook nog lang niet af. Er zit nog een vervolg aan te komen maar wanneer? Dat is even kijken wanneer ik het voor mijzelf voor elkaar kan krijgen om dit te gaan regelen.

http://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/10/IMG_20161030_222755-575x1024.jpghttp://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/10/IMG_20161030_222755-e1477907989374-150x150.jpgAnnemiekGastblogger AnnemiekEn toen wilde ik er voor gaan zorgen dat er wat meer ruimte in huis komt en dat er een handige eettafel komt. Ik moest dus gaan schuiven met de meubels die er zijn. Zo kwam ik uit op een interne verhuizing. Tijd voor een handigere tafel.....? René en ik hadden...Blogs die net even anders zijn