Waar ik dacht dat ik chaos voelde met het maken van de afspraak voor de VIPP-AUTI was dat nog maar weinig bij wat ik daarna meemaakte. Voor mijn gevoel dan he. Voor andere kan het wel anders zijn maar ik ben dit soort dingen niet gewend.

Beoordeling voor de beschikking

Om de beschikking voor vier hele dagen Dikkie Dik rond te krijgen moet er een keukentafelgesprek komen. Ik kreeg een mailtje binnen van ene M en die wilde zomaar uit het niets op gesprek komen. Melde niet even dat ze van de gemeenste was en er stond ook geen logo in de mail of wat dan ook. Ik kwam er pas achter toen ik onderaan de mail las over iets van disclaimer gemeente Ede of zoiets. Ook kwam ik er pas in het tweede mailtje dat het om een keukentafelgesprek ging.

Dikke vette chaos en stress

Maar we zijn dus bij het eerste mailtje. Goed snot wat is dit nu weer. Waar moet dat gesprek plaatsvinden en dan wel in deze drukke week. De eerste datum, 19 juni is zoonlief jarig, 20 juni ik en 21 juni gaan we uit. dan nog een datum op een dag dat manlief niet kan en op 20 juni hebben we al een afspraak staan. Oké HELUUPPPPP Ik geloof dat ik een beetje geschuffeld wordt!!!! Is er hier ergens de NOODUITGANG???? Met andere woorden dikke stress en dikke chaos. Daar was ik niet blij mee. Net nu op donderdag, de dag dat H vrij heeft en ik niet even kan bellen van joh heb je tijd kunnen we even overleggen welke mogelijkheden er zijn.

Afspraken rondbreien

Ik heb dus een mailtje terug gestuurd met de data dat wij niet kunnen en de uitleg waarom. Gelijk heb ik gevraagd waar die afspraak gehouden zou worden. Na over en weer te hebben gemaild (en ondertussen een mail door te hebben verzonden naar H) hebben we een afspraak weten te maken op 19 juni. Ik hield nog een kleine slag om de arm want als H geen tijd zou hebben moesten we wat anders verzinnen. Maandag (deze mailwisseling was op donderdag) Ben ik het kantoor van H binnengelopen en hebben we afgesproken dat het handiger is om op de locatie van Dikkie Dik dit gesprek te houden omdat we daar meer ruimte hebben en alles bij is de hand.

Afspraken maken en verzetten

Tegelijkertijd konden H en ik even bijpraten. Zij gaf mij de tip om er voor te zorgen dat ik de rapportage van zoonlief op die datum er bij te hebben want. Op die manier kun je goed aantonen wat er aan de hand is. Daar moest ik die week dus ook achteraan. Ik vertelde over de afspraak die op 20 juni om 11:00 uur stond met de leidster van Dikkie Dik en zij wilde daar wel bij zijn. Dat vond ik ook een goed idee dus dat regelde we ook. Dat komt dan in orde, zou je denken. Waren het niet dat ik een dag later een telefoontje kreeg met de vraag of we die afspraak een uur konden vervroegen. AHHHH NIET WEER HE wat een gedoe met die afspraken om dat goed te krijgen kan ik ergens instorten????? Uhhh ja is oké maar H wilde er ook graag bij zijn en als zij ook een uurtje vroeger kan is het goed. Ik heb daarna geen bericht gehad dat het toch 11 uur blijft maar dit alles geeft wel een hoop stress en chaos.

Chaos overwinnen

Ik heb de laatste dagen nogal wat van mijzelf gevraagd en ben over heel wat drempels gestapt. Gelukkig ben ik nog niet gestruikeld maar ik heb wel gemerkt dat die onduidelijke mails, afspraken en afspraken verzetten onrustig is voor mij. Toen ik ook nog eens niet de site van Karakter kon bereiken en hun telefoonnummer niet goed kon vinden baalde ik stevig. Gelukkig kun je op meer manieren een nummer vinden en het is uiteindelijk wel gelukt. Het is wel grappig dat het verwarring kan veroorzaken dat ik een andere achternaam heb dan mijn zoon. Er kwam iemand met de enveloppe met de papieren van mijn zoon en ze vroeg wie ik was en ik gaf mijn naam. Ze zij gelijk o nee dat klopt niet dus ik weer even gaat het om die en die en ja dat klopt weer wel 😀 . Ik had een dag nadat ik gebeld had de papieren in handen en dat was wel heel fijn.

http://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/10/IMG_20161030_222755-575x1024.jpghttp://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/10/IMG_20161030_222755-e1477907989374-150x150.jpgAnnemiekGastblogger AnnemiekWaar ik dacht dat ik chaos voelde met het maken van de afspraak voor de VIPP-AUTI was dat nog maar weinig bij wat ik daarna meemaakte. Voor mijn gevoel dan he. Voor andere kan het wel anders zijn maar ik ben dit soort dingen niet gewend. Beoordeling voor de beschikking Om...Blogs die net even anders zijn