Gewichtsverlies in kilo’s

Omdat mijn lieve man wel heel veel gewicht verloor begon ik te bedenken wat moet ik in vredesnaam verzinnen om hem op gewicht te houden. In de eerste instantie dacht ik van dan maar vloeibare voeding! Maar wat voor voeding dan? Ik dus op naar een winkel die hier zeker meer van moest weten en daar maar eens gevraagd wat wijsheid was. Nou als eerste kwam ik er achter dat je dus niet zomaar maaltijdvervangers moet kopen. Dus geen dieetdrankjes of afvaldrankjes. Daarin zitten ingrediënten die zorgen dat je vet verbrand. In die winkel gaven ze mij het advies om goed te kijken wat voor bijvoeding ik zou kunnen geven. Zij hadden wel iets voor ons maar beter was om eerst met gewone ingrediënten het te proberen. Ook kreeg ik het advies om met de huisarts te gaan overleggen.

Wat kan ik doen?????

Als eerst dacht ik aan een goede soep van een schenkel en soepvlees. Yoghurt uit een emmer en met een smaakje. Fruit uit een zakje en dreumesgranen ontbijt. Dit laatste is veel fijner gemalen dan de gewone granenontbijt. Gelukkig spraken we vrij snel de longarts en vertelde dat mijn man in rap tempo veel gewicht verliest. Ik zei ook eerlijk dat ik niet wist wat ik moest verzinnen om er wat in te krijgen. Mijn man stelde vloeibare voeding voor en de longarts vond deze vorm van bijvoeding een verstandige keuze. Ook werd de diëtiste werd ingeschakeld en die belde ’s middags terug om te overleggen wat we nu konden doen. De diëtiste stelde voor om een proefpakket met verschillende smaken samen te laten stellen en dat hij deze zou gaan uitproberen. Dit pakket zou de volgende dag aankomen.

Speciale bezorg service met bijvoeding

Inderdaad dinsdagavond kwamen er twee grote dozen met een lading flesjes binnen. Ik schrok want ik wist echt niet waar ik dat spul kwijt moest. “Gelukkig” was het maar voor de helft gevuld dus dat scheelde weer 1 doos. Ik heb zitten rekenen, als manlief alles lust dan heeft hij voor zeker drie weken voeding in huis gekregen. Het scheelt qua merk bijvoeding wat er aan kcal in zit. In de ene gaan er 2 de andere 1,5 per ml. Het ene merk is ook beter te drinken dan het andere merk en de smaken dat is ook heel belangrijk. Manlief heeft al zeker twee smaken resoluut afgewezen. Gelukkig zijn er ook al een stel goedgekeurd.

Wat een groot verschil!!!

Maar wat kan bijvoeding in deze vorm een verschil maken!!! Manlief valt niet meer af en blijft momenteel op gewicht. Hij heeft het niet meer zo verschrikkelijk koud en zijn humeur krijgt al een beetje een oppepper. Ik zie dat er verschil is van voor de bijvoeding en nu. Ik kan niet goed uitleggen hoe blij ik hiermee ben. In de tussentijd probeer ik nog steeds met eten dingen te verzinnen zodat manlief niet nog meer gewicht verliest en op gewicht blijft. het liefst zou ik zien dat hij weer een beetje aankomt.

http://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/10/IMG_20161030_222755-575x1024.jpghttp://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/10/IMG_20161030_222755-e1477907989374-150x150.jpgAnnemiekGastblogger Annemiekbijvoeding,gewichtverliesGewichtsverlies in kilo's Omdat mijn lieve man wel heel veel gewicht verloor begon ik te bedenken wat moet ik in vredesnaam verzinnen om hem op gewicht te houden. In de eerste instantie dacht ik van dan maar vloeibare voeding! Maar wat voor voeding dan? Ik dus op naar een winkel die hier...Blogs die net even anders zijn