Zaterdag 18 november was de intocht van Sinterklaas. Vorig jaar hebben we de beste man ook in het centrum binnen zien komen en dat was met de trein. Dit jaar hebben we televisie gekeken. We zijn niet in het centrum geweest want zijn dag was al druk genoeg.

Ook goede morgen …….

Vandaag begon de dag al niet zo geweldig. Zoonlief vond het nodig om ruim voor 7 uur wakker te worden en naar het potje te hobbelen. Helaas ging hij niet zo netjes zitten dus moest er het een en ander geregeld worden. Dank je wel dan begint je dag ook niet geweldig. Daarna ging hij zijn knuffels in zijn tas te doen en wilde naar beneden. Ik vond het dus geen geweldig idee om al ruim voor 7 uur naar beneden te gaan en daar de boel op stelten te hebben staan. Omdat zoonlief soms wel eens bij mij in bed wil kruipen hoopte ik dat hij het nu ook zou doen. Omdat het gewoon niet veilig om een tas in bed te hebben wil ik dat dus niet en dat was de aanleiding om heel boos en verdrietig te worden.

Protesteren

De tas MOEST en zou mee in bed. Ik zei nee en na een paar keer legde ik de tas hoog weg. Bovenop de kast. Toen was het hek helemaal van de dam. Huilen, gillen en niet zo’n klein beetje ook. Niks was goed en alles verkeerd. Zelfs zijn knufels waren niet goed want die moesten in de tas. (en het was nog steeds geen 7 uur) Toen kwam manlief nog boven om te vragen wat er allemaal toch gebeurde (hij slaapt nog steeds beneden). Nou niet zo heel veel. Zoonlief zijn pet staat binnenstebuiten en in plaats van dat hij die achterstevoren op heeft is hij er op gaan zitten. Uiteindelijk heb ik zoonlief maar aangekleed en naar beneden gebracht. Met tas en knuffels en al. Dat was dus hoe we opgestaan zijn. Ik kan daar dus echt niet goed tegen en gelukkig kon ik nog even wat bijtanken voor we naar de kapper moesten. De vorige keer hebben jullie kunnen lezen hoe dat avontuur ging dus ik val niet in herhaling 😉 .

De intocht op televisie

Nadat we bij de kapper geweest zijn gingen we zo zoetjes aan NPO3 opzetten. Juist ja voor de intocht op televisie. Dat was machtig mooi. De stoomboot zou op de rotsen varen en zo waren er wel meer dingen die hij heel interessant of bijzonder vond. Zoonlief heeft het 1 uur uitgehouden om de intocht te zien en dat was best wel veel. Hij heeft gezien dat Sinterklaas op een stoomboot heeft gestaan en dat hij aan land gekomen is. Zoonlief heeft het paard van Sinterklaas gezien. Wat ook heel leuk was dat was wel dat hij de liedjes heeft gehoord. Ik heb zo het vermoeden dat trippel trappe trippel trap nog wel eens voorbij kan komen 😉 . Kortom hij kan mee praten en denken als maandag de andere kinderen er over gaan praten.  Helaas kan hij niet meepraten over de trein waarmee Sinterklaas hier aankomt maar dat is niet anders.  Zaterdag 25 december komt hij hier in de wijk dus hoop ik dat we dan gaan kijken.

http://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/10/IMG_20161030_222755-575x1024.jpghttp://www.krachtigemoeders.nl/wp-content/uploads/2016/10/IMG_20161030_222755-e1477907989374-150x150.jpgAnnemiekAnonieme BlogsGastblogger AnnemiekZaterdag 18 november was de intocht van Sinterklaas. Vorig jaar hebben we de beste man ook in het centrum binnen zien komen en dat was met de trein. Dit jaar hebben we televisie gekeken. We zijn niet in het centrum geweest want zijn dag was al druk genoeg. Ook goede...Blogs die net even anders zijn